Ilie Năstase, regim special după externare. Legendarul sportiv va ieşi joi din spital

Ilie Năstase, regim special după externare. Legendarul sportiv va ieşi joi din spital

Ilie Năstase, regim special după externare. Fostul mare sportiv ar urma să fie externat, cel mai probabil, joi, iar Ioana Simion, soția sa , a oferit toate detaliile.

Ilie Năstase, regim special după externare. Legendarul sportiv va ieşi joi din spitalAlte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

LeBron James, testat pozitiv cu Covid-19! Starul din NBA este …Simona Halep, declarație de dragoste pentru România. Cum petrece …

Ioana Simiona  declarat că Ilie Năstase va rămâne în carantină într-unul dintre apartamentele pe care le deține la malul mării, iar ea se va ocupa să nu-i lipsească nimic, chiar dacă nu va locui cu el. „Totul este bine, Ilie este supravegheat foarte bine de către medici. Ia medicamentația prescrisă, se odihnește, ascultă toate indicațiile. Nu mai tușește, nu mai are febră. Stau tot timpul pe telefon cu el, ne sunăm cu videocall și abia așteaptă să fie externat. Nu are de ce să mai stea în spital. Oricum, mai are puțin și iese din perioada de carantinare”, a spus Ioana Năstase pentru Click!.

Ilie Năstase, conectat la aparate. Soţia fostului tenismen a făcut declaraţii: „Îi voi fi alături cu orice”

„Din câte am înțeles, joi îi vor face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep. A fost foarte dificilă perioada. Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice”, a declarat Ioana Năstase la Antena Stars.

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV