La casa de papel. Final apoteotic pentru serialul-fenomen după cinci sezoane. Ultima parte, disponibilă din 3 decembrie!

La casa de papel. Final apoteotic pentru serialul-fenomen după cinci sezoane. Ultima parte, disponibilă din 3 decembrie!

La casa de papel. Final apoteotic pentru serialul-fenomen după cinci sezoane. Banda este închisă în Banca Naţională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reuşit să o salveze pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi aşteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra şi, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în faţa lor apare un duşman mai puternic decât toţi ceilalţi întâlniţi până atunci – armata. Se apropie sfârşitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

La casa de papel. Final apoteotic pentru serialul-fenomen după cinci sezoane. Ultima parte, disponibilă din 3 decembrie!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Greșeala pe care toate gospodinele o fac la cuptorul cu microunde. …Dan Negru pregătește lovitura pentru Revelion 2022. Ce vedete …

Volumul 2 din sezonul al cincilea al „La casa de papel” va fi lansat pe 3 decembrie. „Volumul 1 a fost mai emoţionat, dar al doilea este cel în care facem mai multe legături, am dat multe răspunsuri legat de psihologia personajelor”, a spus creatorul Alex Pina. „Cred că se încheie cercul cine sunt aceste personaje şi oferim răspunsuri care ajută la înţelegerea universului „La casa de papel”. Atunci când am început să scriem sezonul, ne-am dat seama că aveam mai multe lucruri decât ne-ar fi încăput în minutele de care dispuneam. Este un sezon foarte echilibrat, pentru mine, ca spectator. Este şi sezonul la care am scris cel mai mult şi cred că, atunci când am încheiat, eram extenuaţi”, a mai spus Alex Pina.

Trailerul părţii finale din „La Casa de Papel” a fost lansat VIDEO

Co-autoarea Esther Martínez Lobato a adăugat: „Aceste ultime cinci episoade reprezintă un fel de omagiu adus personajelor, pentru a arăta mai mult sufletul lor. Mi se pare realmente emoţionant”.

Clipul care i-a cucerit pe fanii La Casa de Papel. Neymar și „El Profesor” au făcut senzaţie pe internet

Alvaro Morte, interpretul „Profesorului”, arhitectul jafului şi conducătorul bandei, a subliniat că, în ultima zi de filmări a plâns ca un copil! „Este un personaj care mi-a plăcut foarte mult. Cred că serialul se termină unde trebuia să se termine. A fost o decizie bună ca serialul să se termine în acest punct. Ultima mea zi a fost foarte frumoasă, pentru că am avut norocul să lucrez cu aceeaşi echipă cu care am început să filmez în prima zi la „La casa de papel”. A fost foarte emoţionant. Am plâns ca un copil mic, dar am încheiat foarte liniştit”, a spus „El Profesor”.

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV