LeBron James, testat pozitiv cu Covid-19! Starul din NBA este vaccinat cu schema completă

LeBron James, testat pozitiv cu Covid-19! Starul din NBA este vaccinat cu schema completă

LeBron James, testat pozitiv cu Covid-19! Starul din NBA este vaccinat cu schema completă! LeBron James este vaccinat cu schema completă şi ar putea astfel să rateze zece zile de competiţie, dacă nu va fi testat negativ de două ori în zilele următoare.

LeBron James, testat pozitiv cu Covid-19! Starul din NBA este vaccinat cu schema completăAlte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Simona Halep, declarație de dragoste pentru România. Cum petrece …CTP, reacţie furibundă după ce Messi a căştigat al 7-lea …

Anthony Davis, unul dintre coechipierii săi, susţine că LeBron James a fost testat pozitiv la Covid-19. „Am vorbit cu el, am verificat cum se simte. Covid este o chestie de speriat, mai ales cu toate variantele care au apărut recent. A spus că se simte bine, este asimptomatic, ceea ce este bine. Sănătatea este cea mai importantă, iar baschetul trece acum în plan secundar. Are o familie și vrem să ne asigurăm că toată lumea este ok”, a spus Anthony Davis.

Le Bron James ar fi fost testat pozitiv la primul test, apoi negativ la al doilea, de data aceasta PCR, apoi un al treilea ar fi ieşit, de asemenea, pozitiv!

Ilie Năstase, conectat la aparate. Soţia fostului tenismen a făcut declaraţii: „Îi voi fi alături cu orice”

Fără LeBron James (36 de ani), Los Angeles Lakers a trecut în deplasare de Sacramento Kings, scor 117-92, iar cel mai bun marcator al trupei din LA a fost Anthony Davis, cu 25 de puncte (7 recuperări și 3 pase decisive). LA Lakers are o linie de clasament mult sub pretențiile campioanei NBA din 2020: 12 victorii și 11 înfrângeri (locul 8 în Conferința de Vest).

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV