Manu Bombardieru, ginerele lui Sile, îi declară război lui Nuţu Cămătaru. „Mă bat cu el şi legat la ochi!”

Manu Bombardieru, ginerele lui Sile, îi declară război lui Nuţu Cămătaru. „Mă bat cu el şi legat la ochi!”

Manu Bombardieru, ginerele lui Sile, îi declară război lui Nuţu Cămătaru. Manu Bombardieru, care este însurat cu Nicoleta, fata lui Sile Cămătaru, a anunțat că este dispus să-i demonstreze oricând contrariul lui Nuţu Cămătaru!

Manu Bombardieru, ginerele lui Sile, îi declară război lui Nuţu CămătaruAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Maestrul scenei românești, Mitică Popescu, a împlinit 85 …Fiul lui Nicolae Guță, trimis la o mănăstire de maici! Va …

Un pasaj din cartea intitulată „Viața lui Nuțu Cămătaru / Dresor de lei și de fraieri”, semnată de Codin Maticiuc, face referire la Manuel Daniel Dan, cunoscut sub numele de Manu Bombardieru. Codin Maticiuc descrie un moment în care se afla, alături Nuțu Cămătaru, la nunta uneia dintre fiicele lui Sile. Nași erau Manu Bombardieru și soția lui, Nicoleta, sora mai mare a miresei. La un moment dat, Nuțu i-a transmis să nu se lase indus în eroare de porecla „Bombardieru” și să nu-l prezinte pe Manu ca și cum ar fi un „ciumeg”. Nuțu i-a mai spus lui Maticiuc că acesta s-a ales cu porecla respectivă pe când era încă foarte tânăr și vindea petarde și artificii pentru Revelion.

Cartea lui Nuțu Cămătaru bate toate recordurile. Profit de 150 de mii de euro, în doar două zile. Anunțul făcut de Codin Maticiuc!

„Această discuție a fost la nunta cumnatei mele mai mici, unde am fost naș împreună cu soția mea! Nu înțeleg de unde este frustrarea asta a lui față de mine. Mi se pare normal, dacă avea să-mi zică ceva despre ce zice el, smardoială sau ciumegăreală, să-mi spună în față. El nu este însă în măsură să-mi dea mie note. Nuțu este un interlop fără fapte, care, personal, nu a bătut pe nimeni, sau cel puțin nu știu eu. Pe mine mă recomandă faptele mele”, a spus Manu Bombardieru pentru Cancan.

„Eu îl știu altfel pe acest Nuțu, de când eram copil și mergeam cu tata la târg, pe la Călugăreni, în preajma sărbătorilor de iarnă. Se cumpărau una-alta, pentru casă. Porci, chestii de Crăciun. Eu de acolo îl știu și nu pot să-l văd ca pe interlopul României”, a mai povestit Manu Bombardieru.

Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru. Mihai Bendeac va fi în rolul principal: „A acceptat”

Manu Bombardieru spune că este pe stradă de 25 de ani și că i-a bătut pe mulți dintre cei care l-au contestat. Dintre aceștia, „unii au mers la autorități, alții pe la spitale”. Ca urmare, Manu Bombardieru spune că, dacă vrea, Nuțu Cămătaru poate să-l pună la încercare, în condițiile în care este dispus să se bată cu liderul interlop și „legat la ochi”.

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV