Marcel Ciolacu reacţionează după ce Laura Vicol, şefa Comisiei Juridice, a fost catalogată drept „avocata interlopilor”. „Avem darul de a judeca oamenii imediat”

Marcel Ciolacu reacţionează după ce Laura Vicol, şefa Comisiei Juridice, a fost catalogată drept „avocata interlopilor”. „Avem darul de a judeca oamenii imediat”

Marcel Ciolacu a dat explicaţii cu privire la scandalul în care a fost implicată Laura Vicol, care a fost numită preşedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor.

„Momentan, Laura Vicol e președinta Comisiei. O să am o discuție și cu colegii din comisia juridică, dacă există vreo problemă, și cu liderul de grup, și cu grupul parlamentar. Luni la ora 15. Avem darul de a judeca oamenii imediat, de a-i condamna (…) Profesional hai să vedem dacă se ridică la nivelul așteptat”, a declarat Ciolacu, la TVR.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Marcel Ciolacu, încrezător în coaliție de 1 Decembrie: „Să …1 Decembrie, mesajul SUA de Ziua Naţională. „Mulţumim …

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, încrezător în coaliție de 1 Decembrie: „Să lăsăm lucrurile care ne separă și să construim din nou. Avem o oportunitate extraordinară”

Potrivit Ziare.com, președintele USR, Dacian Cioloș, le-a cerut vineri, 26 noiembrie, liderilor PNL și PSD retragerea avocatei Laura Vicol de la șefia Comisiei Juridice a Camerei Deputaților susținând că reprezintă un semnal „de întoarcere într-o zonă cenușie a justiției”.

G4Media a scris că  numele deputatei PSD Laura Vicol, șefa Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, apare în dosarele fraților Ion și Vasile Balint, ziși Nuțu și Sile Cămătaru. Ea a fost avocata mai multor interlopi printre care Sile Cămătaru și Silviu Dudiță zis Fluturică, brațul armat al Cămătarilor.

Deputata PSD a declarat pentru sursa citată că „în momentul în care am intrat în barou, nu am primit o listă cu persoane pe care le pot sau nu apăra. Ca avocat am obligația să apăr orice client”.

Citeşte şi: Paradă cu 1.500 de militari de Ziua Naţională. România sărbătoreşte în pandemie 103 ani de la Marea Unire

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV