Oana Roman, bolnavă la pat, chiar de 1 Decembrie. Planurile vedetei au fost date peste cap: „Mă simt foarte rău”

Oana Roman, bolnavă la pat, chiar de 1 Decembrie. Planurile vedetei au fost date peste cap: „Mă simt foarte rău”

Oana Roman a căzut bolnavă la pat chiar de 1 Decembrie, iar anunțul a fost făcut chiar de vedetă pe Instagram. Aceasta trebuia să ia parte la ziua de naștere a unei prietene, însă planurile i-au fost date peste cap.

Oana Roman a declarat că și-a făcut testul COVID și este negativ, așa că cel mai probabil este vorba doar de o viroză.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Filme românești de văzut acasă de 1 Decembrie. Sute de lungmetraje …Masa de 1 Decembrie, fii o gospodină desăvârșită cu aceste …

Oana Roman a făcut o criză de nervi pe DN1 și s-a luat la ceartă cu polițiștii: „Nu sunteți în stare de nimic. Vă bateți joc de oameni”

Vedeta era invitată azi la ziua de naștere a unei prietene, Bella Santiago, însă din păcate nu va mai putea merge deoarece problemele de sănătate nu-i permit. Ea i-a făcut în schimb o urare în online.

”Astăzi trebuia să ajungem la o aniversare la care ne doream foarte mult să ajungem, astăzi trebuia să o aniversăm pe Bella Santiago, care e vecina și prietena noastră și ținem mult la ea, dar starea mea de sănătate nu-mi permite acest lucru. Nu e COVID, însă mă simt foarte rău, stau la pat, sper să-mi revin repede, n-am mai fost răcită de câțiva ani buni”, a spus Oana Roman.

Oana Roman dă din casă. Cu ce se ocupă de fapt Marius Elisei: „Este sursa noastră principală de venit”

Oana Roman trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Marius Elisei, care este și tatăl fetiței sale. Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului cum își câștigă existența soțul Oanei Roman, iar într-o recentă sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii, vedeta a lămurit misterul.

Marius Elisei s-a întrecut pe sine însuși, răsfăț de cinci stele pentru Oana Roman: „Mi-a făcut ziua frumoasă!”

Oana Roman și Marius au o afacere cu îmbăcăminte, de care se ocupă împreună și care reprezintă principala lor sursă de venit.

“Cred că am explicat de foarte multe ori că avem o afacere de care ne ocupăm amândoi și care este sursa noastră principală de venit”, a explicat Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în februarie, însă, la scurt timp, bărbatul a făcut tot posibilul să se împace cu mama copilului său. Aceasta i-a mai oferit încă o șansă, iar în prezent relația lor este pe drumul cel bun.

Oana Roman și Marius Elisei au de gând să organizeze o reînnoire a jurămintelor, dar evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Întrebată de cei care o urmăresc dacă este fericită, fiica fostului prim-ministru al României a răspuns că este mulțumită cu tot ce i-a oferit Dumnezeu până în prezent.

“Sunt recunoscătoare pentru tot. Sunt recunoscătoare pentru familia pe care o am, pentru tot ce am reușit să construiesc în viața asta și pe principiul pe care l-am învățat de la tata: ce este mai bun d-abia de acum urmează!”, a răspuns Oana Roman.

Oana Roman a mai vorbit despre relația cu Marius Elisei, amintindu-și de momentele plăcute și triste care le-au urmărit relația, terminând cu o declarație de dragoste pentru partenerul ei.

“Am avut multe furtuni în relația noastră. A fost cu valuri înalte și căderi spectaculoase, dar și cu suișuri fulminante. A fost cu râs și cu plâns, cu fericire și tristețe, dar, per total, a fost mai bine decât rău. Am știut împreună să trecem peste toate și sa rămânem împreună la propriu și la bine și la greu. Nu e ușor în fiecare zi dar familia noastră e unită și trăim adevărat și frumos. Să închinăm pentru asta!”, a scris Oana, potrivit CanCan.ro.

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV