OMS le recomandă celor de peste 60 de ani să evite călătoriile. „Ar trebui acordată consiliere persoanelor cu risc de a muri”

OMS le recomandă celor de peste 60 de ani să evite călătoriile. „Ar trebui acordată consiliere persoanelor cu risc de a muri”

”Ar trebui acordată consiliere persoanelor care nu au o stare bună a sănătăţii sau cu risc de a dezvolta o formă severă de COVID-19 şi de a muri, în special celor cu vârsta de 60 de ani sau mai mult şi celor cu comorbidităţi (de exemplu: boli de inimă, cancer şi diabet), pentru a-şi amâna călătoria”, a scris OMS într-un document tehnic preluat de NDTV.

Descoperirea variantei Omicron a declanşat temeri la nivel global privind o posibilă rezistenţă la vaccinuri şi ar putea prelungi pandemia de COVID-19 declanşată în urmă cu doi ani.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Atac armat la un liceu din SUA. Sunt înregistraţi 3 morți …Drapelul României arborat la Petra, iar podul Abdoun din Amman, …

Citeşte şi OMS, precizări de ultimă oră despre varianta Omicron: „Probabilitatea să se răspândească la nivel mondial este foarte ridicată”

În acelaşi timp, OMS a mai declarat că interdicţiile generale de călătorie nu vor împiedica răspândirea noii variante Omicron a coronavirusului, cerând ţărilor să adopte o abordare bazată pe o evaluare a riscurilor.

”Interdicţiile generale de călătorie nu vor împiedica răspândirea internaţională şi sunt o povară grea asupra vieţilor şi mijloacelor de subzistenţă. ”În plus, ele pot avea un impact negativ asupra eforturilor globale de sănătate în timpul unei pandemii, descurajând ţările să semnaleze şi să facă schimb de date epidemiologice şi de secvenţiere”, a indicat OMS într-un document tehnic.

Citeşte şi OMS face un îndemn neobişnuit pentru a încuraja vaccinarea anti-COVID. Toate persoanele nevaccinate ”trebuie căutate şi convinse să se imunizeze”

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV