Pune bicarbonat de sodiu și lămâie în apă fierbinte. Trucul care alungă răceala imediat! Rezultatul e uimitor

Pune bicarbonat de sodiu și lămâie în apă fierbinte. Trucul care alungă răceala imediat! Rezultatul e uimitor

Pune bicarbonat de sodiu și lămâie în apă fierbinte. Tot ce trebuie să faci este să adaugi bicarbonat de sodiu și sucul de la o lămâie, în apă fierbine.

Apoi trebuie să îți pui un prosop în cap și să inhalez aburul timp de cinci minute. Efectul este imediat, iar starea de rău începe să dispară într-i clipită.Alte Articole

Ion Şmecherul era în concediu când A MURIT! Iată ce l-a ucis …

Design living 2021: opțiuni de ultimă orăNeti Sandu a realizat horoscopul pe 2022. Marele Benefic al Zodiacului …

Pune bicarbonat de sodiu și lămâie în apă fierbinte. Trucul care alungă răceala imediat! Rezultatul e uimitor

Bicarbonatul cu lămâie este totodată și un supliment care ajutp la reglarea a mai multor funcții de bază, ceea ce ne face să ne simțim bine, care ne dezumflă, ne detoxifică și ne ajută să slăbim.

Beneficiile acestei combinații:

1. Rinichi de două ori mai sănătoși

Persoanele care, din păcate, suferă de probleme cu rinichii, probleme urinare, pietre la rinichi sau aceste organe își pierd funcționalitatea inițială în corp, pot apela la acest truc.

Iată deci un remediu simplu cu bicarbonat de sodiu și lămâie pe care îl puteți lua după mese. Un pahar mic de apă cu o lingură de bicarbonat de sodiu și câteva picături de lămâie. Cu ajutorul acestei licori, veți reuși să vă alcalinizați corpul. Rinichii vă vor provoca, de asemenea, mai puțină durere. Vor putea filtra mai bine sângele și elimina urina. Acesta din urmă va ajunge la vezică mai ușor și cu mai puține impurități care pot provoca infecția.

Veți echilibra toate aceste caracteristici și vă veți îmbunătăți starea. Merită să respectați această regulă recomandată de mulți nefrologi. Când rinichii nu funcționează bine, înseamnă că se depozitează prea mult acid. Acest remediu cu bicarbonat de sodiu și lămâie îl neutralizează.

2.Digestia va fi din cce în ce mai bună

Pentru ca digestia să fie mai bună, nimic mai bun decât o lingură de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apă. În plus, dacă adăugați puțin suc de lămâie, mâncarea se va digera mai bine, luptând împotriva acestor acizi care ne inflamează stomacul sau esofagul. De altfel, dăm un ocol gazelor și, la fel de important, luptăm împotriva refluxului gastric, atât de temut.

Citește și: Spălaţi-vă nasul cu bicarbonat. Trucul genial recomandat de medici. De ce e musai să faci asta când te întorci din oraş

Citește și…

Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege:

Îl ştiţi pe “Ion Şmecheru’”? Tânărul a murit în această seară. Videoclipurile cu el au fost de multe ori virale

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV