Scandal uriaș pe Instagram! Fiica lui Florin Salam, Betty, a răbufnit: „Frustrarea asta este un fel de boală”

Scandal uriaș pe Instagram! Fiica lui Florin Salam, Betty, a răbufnit: „Frustrarea asta este un fel de boală”

Totul a pornit după ce mai mulți internauți au bombardat-o cu mesaje răutăcioase, în care o critică pentru tot felul de motive. Deși de regulă îi ignoră pe cei care îi vorbesc urât, de data aceasta Betty Stoian a decis să nu mai tacă și să le răspundă.

“Cât de rele sunt unele femei. Nu-mi pot da seama de ce sunt atât de răutăcioase, de ce nu se pot abține. Care e motivul, de ce nu te poți abține? Când ești rău și invidios, mai bine ține pentru tine. Mai rău ne plictisești sau mai rău ne amuzi”, a transmis fiica lui Florin Salam, pe Instagram.Alte Articole

Ion Şmecherul era în concediu când A MURIT! Iată ce l-a ucis …

Neti Sandu a realizat horoscopul pe 2022. Marele Benefic al Zodiacului …Tzanca Uraganu, petrecere cu fițe la 31 de ani. Cântărețul …

Betty Stoian a spus că mulți dintre cei care îi dau mesaje nepotrivite suferă de frustrare și le e greu să se accepte pe ei înșiși.

“Vorbesc strict de oamenii ăștia care nu se simt bine până nu aruncă o vorbă urâtă. Pe mine a început să nu mă mai deranjeze, pentru că sunt niște oameni frustrați și pe oamenii ăștia nu avem cum să ne supărăm. Dacă ne punem la mintea lor, suntem mai rău ca ei. Frustrarea asta este un fel de boală”, a încheiat Betty pe Instagram.

Betty Blue, așa cum e numele de scenă, are la cei 21 de ani ai săi o carieră în muzică cu care se mândrește și o familie care o face fericită. Artista s-a lansat pe piața muzicală de la noi în urmă cu mai mulți ani, dar adoptat un stil total diferit de cel cântat de celebrul său tată, Florin Salam. Betty cântă muzică ușoară de regulă și pe acest drum vrea să meargă în continuare.

Pe lângă muzică, Betty e mamă full time. Artista e căsătorită cu Cătălin Vișănescu și au împreună un băiețel de trei ani. „E un copil cuminte. Când îi e foame, ne ştie tot cartierul. Când îi este foame, îşi dă cu pumnii în cap, face urât, nu ne mai înţelegem cu el. Tata e topit după fiul meu. S-a dus direct la el când a ajuns la spital, pe mine m-a ignorat. Tata m-a atenţionat, mi-a zis să am grijă de el şi de mine. A rămas mut. El aşa reacţionează. Aşa face mereu, nu ştie să reacţioneze. Aşa sunt şi eu, fac la fel. Rămân fără cuvinte, dar în sinea mea….”, spunea Betty în urmă cu câțiva ani, la scurt timp după ce a devenit mamă.

Betty Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Ce a transmis fiica lui Florin Salam FOTO

 

Citește și…

Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege:

Îl ştiţi pe “Ion Şmecheru’”? Tânărul a murit în această seară. Videoclipurile cu el au fost de multe ori virale

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV