Adevărul despre moartea Elenei Ceaușescu. Detaliul tulburător care s-a aflat abia acum despre momentul execuției VIDEO

Adevărul despre moartea Elenei Ceaușescu. Detaliul tulburător care s-a aflat abia acum despre momentul execuției VIDEO

Elena Ceaușescu și soțul ei, dictatorul Nicolae Ceaușescu, au fost executați la 25 decembrie 1989, chiar în ziua de Crăciun. Foarte puțină lume cunoaște ce s-a întâmplat mai exact în acele momente și cum au pierit soții Ceaușescu.

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu. „Nu era ușor să fiu preferatul ei. Au urmat și intimități”

Elena și Nicolae Ceaușescu au fost acuzați și condamnați la moarte pentru genocid (60.000 de victime), subminarea puterii de stat prin organizarea de acţiuni armate împotriva poporului şi a puterii de stat, distrugere a bunurilor obşteşti, prin distrugerea şi avarierea unor clădiri, explozii în oraşe etc.

Cei doi au mai fost acuzați și găsiți vinovați pentru subminarea economiei naţionale și încercarea de a fugi din ţară pe baza unor fonduri de peste un miliard de dolari depuse la bănci în străinătate.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Pregătește cele mai sănătoase floricele de porumb, gustarea …Doi antivaccinişti influenţi au murit la câteva zile unul …

Momentul în care soții Ceaușescu au fost aduși în fața plutonului de execuție a fost filmat și analizat de multe ori. Procesul celor doi a avut loc la Târgoviște și a fost finalizat în mai puțin de o oră.

Generalul Dan Voinea, procurorul care a întocmit rechizitoriul împotriva soţilor Ceauşescu, a dat detalii suprinzătoare despre execuția Elenei și a lui Nicolae Ceaușescu.

Irina Loghin face o mărturisire surprinzătoare: Se spunea că Elena Ceaușescu era geloasă pe mine!

”Lui Ceauşescu nu i-a fost frică de moarte, dar soţia lui a avut temere atunci, au luat-o pe sus, pur şi simplu, militarii care au legat-o la mâini. Acolo a leşinat, când au pus-o lângă zid şi au tras în ea fiind căzută pe jos. Însă el a primit execuţia în picioare. Primele rafale s-au tras la picioare, iar din reflex el a sărit în sus şi a căzut flectat pe spate”, şi-a amintit Dan Voinea, într-un interviu acordat pentru Libertatea, potrivit WowBiz.ro.

Soții Ceaulescu au fost îngropați în Cimitirul Ghencea, în decembrie 1989. Valentin Ceauşescu şi a și Mircea Oprean, fostul soţ al Zoiei Ceauşescu, au solicitat în 2010, deshumarea foștilor tirani. La deshunare s-a descoperit un detaliu extrem de interesant despre Elena Ceaușescu, care a fost identificată după fișa dentară și pe baza unei radiografii care arată că soția disctatorului avea inscripționate pe lucrarea de aur, inițialele propriului nume, E.C.

Citește și…

Se dau 1.450 de lei de persoană, pe LÂNGĂ SALARIU! Surpriză totală pentru un milion de ROMÂNI

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV