Anastasia Soare, cea mai bogată femeie din România. Ce loc ocupă „Regina Sprâncenelor” în topul Forbes

Anastasia Soare, cea mai bogată femeie din România. Ce loc ocupă „Regina Sprâncenelor” în topul Forbes

Anastasia Soare, cea mai bogată femeie din România. În TOP 10 este o singură femeie, Anastasia Soare, în vârstă de 64 de ani, cunoscută ca „Regina Sprâncenelor”.

Anastasia Soare, cea mai bogată femeie din RomâniaAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Dragoş Săvulescu şi Angela Martini au devenit părinţi. Prima …De ce e bine să bei vin fiert. Cinci beneficii pentru sănătate. …

Potrivit Forbes, românca stabilită în America are o avere estimată la 2.5 miliarde de lei (505 milioane euro). Aceasta a suferit o scădere importantă, ținând cont că, în urmă cu 12 luni, s-ar fi ridicat la 650 de milioane de euro.

„La mai bine de un an și jumătate de la izbucnirea pandemiei de Covid-19 pe tot globul, brandurile de înfrumusețare pare că își revin din șocul suferit. La fel și rețeaua companiei Anastasia Beverly Hills, care înregistrează o scădere mai mică decât anul trecut”, anunță sursa citată.

Citeşte şi: Cine sunt cei mai bogați români în 2021. A apărut Topul Forbes: Ion Țiriac se află abia pe locul 3

Anastasia Soare locuieşte în America

Anastasia Soare este fondatorul și CEO-ul brandului Anastasia Beverly Hills. Născută în Constanța, a decis să plece din țară în 1989. A ajuns în Las Vegas și s-a angajat ca estetician. A ajuns să se ocupe de sprâncenele vedetelor din Statele Unite.

„Anastasia Soare este cunoscută ca fiind Regina Sprâncenelor și se bucură de clienți celebri precum: Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Lara Flynn Boyle, Penelope Cruz, Sharon Stone, si alții. Anastasia a aparut în Vogue, W, Town & Country, Elle, InStyle, Allure, Entertainment Weekly, Newsweek, People, Flaunt, and Los Angeles Magazine”, spune românca pe site-ul ei.

Citește și…

ULTIMA ORĂ! Raed Arafat a luat o DECIZIE RADICALĂ! Măsura DRASTICĂ și total neașteptată pe care o cere șeful DSU

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV