BOMBĂ pe piața transferurilor! Contract nou pentru Adrian Mutu. Cu cine a semnat cel mai bun marcator din istoria naționalei României!

BOMBĂ pe piața transferurilor! Contract nou pentru Adrian Mutu. Cu cine a semnat cel mai bun marcator din istoria naționalei României!

BOMBĂ pe piața transferurilor! Contract nou pentru Adrian Mutu

Fostul decar al României, Adrian Mutu, a bătut palma cu o nouă echipă! Și dacă de-a lungul timpului a semnat cu echipe ca Juventus, Inter sau Chelsea, astăzi, Adrian Mutu începe colaborarea cu o nouă echipă de top. Una medicală de data aceasta. Golgheterul all time al naționale a semnat un contract de imagine cu M Hospital, cel mai nou complex de servicii medicale din România.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

DOLIU în sportul românesc. Fostul mare jucător şi antrenor …Un fost şef al sportului mondial a murit în aşteptarea încheierii …

De-a lungul timpului, Adrian Mutu a fost implicat în mai multe acțiuni în ceea ce privește spitalele publice din România. Fie că a fost vorba de o campanie de donare de medicamente, fie că a donat măști pentru spitalele implicate în lupta COVID sau chiar sume considerabile de bani. Astăzi, el a ales să îmbrace halatul M Hospital și să facă împreună echipă pentru sănătatea din România.

Promisiunea excelenței în sănătate

Ne bucurăm că ne-am mișcat suficient de repede și am obținut una din cele mai râvnite semnături ale momentului. M Hospital este o promisiune a excelenței în sănătate, iar Adi Mutu este o certitudine a sportului românesc. Un astfel de parteneriat ne onorează și ne responsabilizează. Dacă ar fi fost medic în activitate, Mutu sigur ar fi îmbrăcat halatul M Hospital”, au declarat reprezentanții complexului de servicii medicale.

M Hospital s-a lansat în acest an, fiind cel un complex de servicii medicale de top din România. Este situat în București și pune la dispoziția pacienților un spital de chirurgie, farmacie cu program non-stop, serviciu privat de ambulanță, policlinică, laborator de analize medicale, departament de radiologie și o clinică de estetică medicală.

Citește și…

Se dau 1.450 de lei de persoană, pe LÂNGĂ SALARIU! Surpriză totală pentru un milion de ROMÂNI

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV