Cătălin Botezatu izbucnește în lacrimi de ziua lui. Surpriza copleșitoare din partea Angelei Similea: „Am fost impresionată de talentul tău, ai știut să-ți folosești darurile cerești, chiar dacă ai plătit cu sănătatea ta” VIDEO

Cătălin Botezatu izbucnește în lacrimi de ziua lui. Surpriza copleșitoare din partea Angelei Similea: „Am fost impresionată de talentul tău, ai știut să-ți folosești darurile cerești, chiar dacă ai plătit cu sănătatea ta” VIDEO

Cătălin Botezatu a fost invitat la Teo Show, unde designerul a izbucnit în lacrimi,  în momentul în care Angela Similea și-a exprimat respectul față de talentul său.

Botezatu a manifestat dintotdeauna o admirație profundă pentru divele de altă dată, precum Corina Chiriac sau Angela Similea.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Oana Roman zace la pat. Starea vedetei este îngrijorătoare: …Google se teme de Omicron. Revenirea angajaţilor în birouri …

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu. „Nu era ușor să fiu preferatul ei. Au urmat și intimități”

Creatorul de modă a declarat la emisiunea lui Teo că, în viziunea sa, Angela Similea a reprezentat dintotdeauna un etalon pentru ceea ce înseamnă o vedetă adevărată.

„Eu eram mic și o idolatrizam datorită vocii și a ținutelor. Nu am cuvinte să spun. În timp am avut șansa și onoarea sa fac videoclipuri. Am făcut rochiile acestei dive pentru mine era ceva dumnezeiesc și așa va rămâne”, a declarat impresionat Botezatu.

Producătorii de la Teo Show i-au pregătit lui Cătălin Botezatu o surpriză de proporții. Angela Similea și-a făcut prezența prin telefon în cadrul emisiunii și i-a făcut designerului o declarație în care și-a manifestat admirația și respectul față de munca sa.

Cătălin Botezatu, primele dezvăluiri despre nunta sa: „Candelabre din cristal, podea din oglindă și mireasa în voal princiar”

„Cu una dintre ținutele pe care mi le-ai creat tu pentru Mamaia, eu am câștigat cu „Să mor de dragoste rănită”, sufletul tuturor românilor, declarând-o melodia secolului. Am dat mâna atunci , eu am fost mereu impresionată de talentul tău și nu numai, pentru că mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească. Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături, e adevărat că ai plătit cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire nu poate  să nu plătească într-un fel, și, pentru că nu vorbesc din cărți, știu câtă jertă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimile pe care tu simți că o poți duce. Eu îți doresc pentru ziua ta, un singur lucru care să facă media tuturor celorlate daruri” a declarat cu emoție Angela Similea.

Reacția lui Cătălin Botezatu a fost una pe măsură, căci creatorul de modă nu și-a putut controla lacrimile.

„Vă mulțumesc frumos pentru că mi-ați adus aminte de melodia „Să mori din dragoste rănită” pentru că în momentul acela am fost alăuri de dumneavoatră. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit în ultimii ani.” a mărturisit Botezatu printre lacrimi.

Angela Similea a subliniat rolul designerului pentru evoluția modei în România și i-a mulțumit acestuia pentru contribuția sa.

„Pe tine trebuie să te iubească toată lumea modei din România pentru că ai avut curajul să te duci cu pretenție pentru a putea aduce aici în țară tot ce se putea aduce, pentru a învăța doamnele și domnișoarele ce înseamnă frumosul infinit. Îți mulțumesc.”, a încheiat Angela Similea.

Citește și…

Anunțul momentului pentru TOATĂ ROMÂNIA! Se întâmplă chiar azi, pe 3 decembrie. Se dau câte 400 DE LEI

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV