Culmea fraudării la vaccinare. Un italian a vrut să înşele medicii cerând să fie injectat într-un braţ de silicon

Culmea fraudării la vaccinare. Un italian a vrut să înşele medicii cerând să fie injectat într-un braţ de silicon

„S-a prezentat cu un braţ de silicon să facă vaccinul (…) Acest caz ar friza ridicolul, dacă n-am vorbi despre o faptă de o gravitate uriaşă şi inacceptabilă faţă de sacrificiul pe care pandemia a făcut să-l plătească comunitatea noastră, ca vieţi omeneşti şi costuri sociale şi economice„, denunţă într-o postare pe Facebook Alberto Cirio.

Bărbatul respectiv s-a prezentat joi seara la un centru de vaccinare la Biella, în Piemont.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Anamaria Prodan a descoperit cine a făcut publice pozele în …Horoscop Mariana Cojocaru: Cum ne afectează eclipsa din 4 decembrie. …

Proteza era forte bine făcută, însă culoarea şi senzaţia la atingere a trezit imediat suspiciunea infirmiereri însărcinată să-l vaccineze, care i-a cerut să-şi scoară cămaşa şi a descoperit astfel înşelătoria.

Bărbatul i-a cerut femeii să se facă că n-a văzut nimic, însă aceasta a refuzat, povesteşte preşedintele Piemontului în postare, precizând că italianul ”va da socoteală (pentru fapta sa) în faţa justiţiei”.

Citeşte şi Vaccinare la chiuvetă şi în Belgia. Un medic e acuzat că a înregistrat 2.000 de false vaccinări, cea mai mare fraudă din pandemie

Italia, la fel ca toţi vecini săi europeni, se confruntă în prezent cu o intensificare a pandemiei covid-19. Ea a înregstrat joi 17.000 de contaminări noi în 24 de ore.

Aproape 85% dintre italienii în vârstă de peste 12 ani au fost vaccinaţi până în prezent.

Începând de luni, intrăîn vigoare un ”super-certificat sanitar”. Acest certificat urmează să fie acordat doar persoanelor vaccinate şi vindecate de covid-19, care le va permite să meargă la cinema, la teatru sau la restaurant. Certificatul sanitar obişnuit – care poate fi obţinut prin efectuarea unui simplu test antigen – permite accesul la locul de muncă.

Citeşte şi Tentativă de fraudă sub sigla Loteria de Vaccinare. E-mailuri false îi anunţă pe români că au câştigat 10.000 lei. Nu răspundeţi!

Citește și…

Țigările VOR DISPĂREA Definitiv! Lovitură Totală Pentru Cei Care Fumează. Când Se Va Întâmpla Acest Lucru…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV