George Clooney, aroganță de Hollywood! A refuzat 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă

George Clooney, aroganță de Hollywood! A refuzat 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă

George Clooney, 60 de ani, a demonstrat că statutul pe care și l-a construit până la acest moment la Hollywood îi dă dreptul să refuze cu lejeritate ofertele care nu-i sunt pe plac indiferent câți bani i-ar aduce.

Citește și: George Clooney a vrut să se sinucidăAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Adevărul despre moartea Elenei Ceaușescu. Detaliul tulburător …Pregătește cele mai sănătoase floricele de porumb, gustarea …

Astfel s-a întâmplat și în cazul unei companii aeriene care i-a propus actorului să-l răsplătească cu 35 de milioane de dolari pentru a apărea într-o reclamă.

George Clooney a declarat că s-a sfătuit și cu soția sa, Amal, și împreună au decis că nu ar fi o alegere potrvită.

„Am fost ofertat cu 35 de milioane de dolari pentru o singură zi de muncă, pentru o reclamă la o companie aeriană. Am vorbit cu Amal despre asta și împreună am decis că nu merită”, a declarat celebrul actor la Hollywood, scenarist și regizor pentru The Guardian.

Actorul a vorbit despre averea lui estimată la peste 500 de milioane de dolari.  „Am suficienți bani acum”, a mai adăugat el.

În 2020 George Clooney a făcut cadou câte un milion de dolari celor 14 prieteni.

Într-un interviu acordat revistei GQ, el a povestit că, înainte cu ani buni să se căsătorească cu Amal, a jucat în filmul „Gravity” pentru care optat să primească un procent din încasări în loc de salariu. În final decizia a fost una excelentă, deoarece filmul a fost un real succes, iar actorul a primit mai mulți bani decât se aștepta.

George Clooney şi secretul tinereţii lui: „Nu cred în rai, nu cred în iad şi nici chiar în Dumnezeu!”

„Și m-am gândit, știi, fără ei nu am nimic din toate astea. Și suntem cu toții foarte apropiați și m-am gândit, practic, dacă sunt lovit de un autobuz, sunt toți trecuți în testament. Deci de ce aștept să fiu lovit de un autobuz”, a povestit actorul despre ineditul și generosul cadou.

 

Citește și…

Se dau 1.450 de lei de persoană, pe LÂNGĂ SALARIU! Surpriză totală pentru un milion de ROMÂNI

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV