Kelemen Hunor, apel la responsabilitate: „Când statul îţi dă un vaccin gratis, dacă nu vrei să te vaccinezi, că asta este decizia ta, libertatea ta, atunci plătești testul”

Kelemen Hunor, apel la responsabilitate: „Când statul îţi dă un vaccin gratis, dacă nu vrei să te vaccinezi, că asta este decizia ta, libertatea ta, atunci plătești testul”

Kelemen Hunor a declarat joi seară la Antena 3 că nu se intenționează impunerea obligativității certificatului verde în biserici și alte lăcașuri de cult.

„În coaliţie există discuţii în continuare cum să arate legea. Până când nu finalizăm toate dezbaterile în comisie, nu vreau să vin cu o soluţie. În ceea ce priveşte bisericile, nu va fi şi nu există intenţia de a introduce certificatul verde pentru biserici. Nici la farmacie, nici la alimentară nu trebuie să prezinţi certificatul verde. Trebuie să respecţi celelalte reguli, dar nu cu certificat verde. Deci nu există o astfel de intenţie, categoric, nu”, a declarat Kelemen Hunor, potrivit Agerpres.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Primarul Nicușor Dan, întâlnire de lucru cu premierul Ciucă …Premierul Nicolae Ciucă şi-a numit doi foşti consilieri de …

Președintele UDMR a afirmat că respectă libertățile persoanelor care aleg să nu se vaccineze, însă acești cetățeni trebuie să-și asume responsabiltatea pentru decizia lor, prin urmare ei își vor plăti testul COVID.

„Când statul îţi dă un vaccin gratis, dacă te îmbolnăveşti, te tratează în spital cu contribuţie, fără să plăteşti în plus. Atunci, dacă nu vrei să te vaccinezi, că asta este decizia ta, libertatea ta, cu toate că eu aici am o altă abordare, să plăteşti testul. Libertatea ta până unde se duce? Când pui în pericol sănătatea celuilalt, nu mai eşti liber. Pe lângă libertate, mai e nevoie şi de responsabilitate”, a spus Hunor.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Doliu uriaș chiar acum! TOATĂ LUMEA ÎL ȘTIA

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV