Lidl își răsfață clienții de sărbători cu două produse de excepție. Ofertă nemaivăzută la caviarul de sturion și tentaculele de caracatiță. Lumea se va înghesui la raft cu așa prețuri de pomană!

Lidl își răsfață clienții de sărbători cu două produse de excepție. Ofertă nemaivăzută la caviarul de sturion și tentaculele de caracatiță. Lumea se va înghesui la raft cu așa prețuri de pomană!

Lidl își răsfață clienții de sărbători cu două produse de excepție. Este vorba despre caviarul de sturion care se găsește la prețul unic de doar 129 de lei, 20 de grame. Caviarul este de cea mai bună calitate, conservat după metoda Malossol prin care se folosește doar o cantitate mică de sare, ceea ce înseamnă că vei putea savura din plin aroma naturală a caviarului de sturion. Produsul este refrigerat.

Lidl își răsfață clienții de sărbători cu două produse de excepție. Ofertă nemaivăzută la caviarul de sturion și tentaculele de caracatiță. Lumea se va înghesui la raft cu așa prețuri de pomană!Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

La Casa de Papel a ajuns la final! Astăzi apar ultimele episoade …Zgârie-norii „verzi” înlocuiesc pădurile. Ştiinţa ne …

Totodată găsim în ofertă și tentaculele de caracatița la prețul de 44,99 250 de grame. Un produs de excepție, care este condimentat și fiert, fiind ideal pentru felul de preparate în stil mediteranian. Și acesta este un produs refrigerat.

Lidl România sparge orice barieră și vine cu o ofertă imbatabilă. Marele retailer scoate la bătaie un BMW X4, în cadrul unei promoții la care pot participa toți clienții. LIDL România oferă separat de mașină BMW X4 și cinci telefoane iPhone 12 Pro, sau două vacante de lux în Maldive. Șansele de a primi un cadou unic la început de an sunt extrem de mari și nu trebuie să ratați această promoție specială pe care lanțul de supermarket-uri o desfășoară.

Pentru a participa trebuie doar să cumpărați produse în valoare de 100 de LEI din oricare dintre magazinele LIDL România din toată țara, însă e important ca printre ele să se afle și un produs din gama Deluxe.

Tot ce trebuie să faci este să înscri bonul de cumpărături în cadrul website-ului, sau prin SMS, pentru a putea fi luat în considerare în vederea extragerii premiilor. Dacă nu urmați acest pas, atunci LIDL România nu vă va oferi șansă de a putea căștiga oricare dintre premiile care fac parte din promoție, deci nu veți putea căștiga acel BMW X4, telefoanele iPhone, sau vacantele în Maldive.

Concursul se desfășoară în perioada 15 noiembrie – 2 ianuarie

Citește și: Lidl vine cu noi oferte bombă pentru clienţii săi. Produsele pentru care se vor bate toţi românii sunt deja pe rafturile magazinelor din toată ţara

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Doliu uriaș chiar acum! TOATĂ LUMEA ÎL ȘTIA

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV