Primele imagini de la priveghiul lui Ion Șmecherul. Momentele dramatice înainte ca acesta să moară

Primele imagini de la priveghiul lui Ion Șmecherul. Momentele dramatice înainte ca acesta să moară

Ion Șmecherul, popularul cioban de pe YouTube, a murit în urmă cu două zile, iar cei apropiați îi pot aduce un ultim omagiu la capela din satul Gârbova.

Ciobanul care și-a format o comunitate extrem de devotată pe YouTube a pierit în mod neașteptat, după ce a intrat în comă alcoolică. Rudele și apropiații au venit la micuța capelă din sat pentru a aduce flori și a aprinde lumânări la căpătâiul ciobanului.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Cătălin Botezatu izbucnește în lacrimi de ziua lui. Surpriză …La Casa de Papel a ajuns la final! Astăzi apar ultimele episoade …

Ion Șmecherul, pe numele adevărat Ion Mocan, avea doar 34 de ani când a trecut în neființă din cauza consumului de alcool. Cumnata sa a povestit ultimele momente din viața ciobanului.

Femeia a povestit că tânărul se afla în curte și a căzut de pe scaun.

Imediat s-a dus să caute ajutoare pentru a-l putea ridica, negândidu-se că s-ar putea întâmpla o așa tragedie. După ce l-au luat de afară, pe picioarele lui, aceștia l-au pus pe Ion Șmecherul în casă pe pat, acolo unde l-au lăsat câteva ore, fiind obișnuiți cu astfel de situații.

După mai multe ore cumnata lui a revenit în casă, însă și-a dat seama că Ion tot nu se mișcă. Atunci i-a dat câteva palme, i-a dat cu apă pe față, însă nicio mișcare. În acel moment a realizat că Ion Șmecherul a murit, iar ea a anunțat rudele.

La fața locului s-au deplasat ulterior o ambulanță și un echipaj de poliție, iar medicii au constatat decesul ciobanului.

 

 

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Doliu uriaș chiar acum! TOATĂ LUMEA ÎL ȘTIA

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV