Rabla pentru Electrocasnice decembrie 2021. Începe etapa a doua de selecție, vineri, de la ora 10

Rabla pentru Electrocasnice decembrie 2021. Începe etapa a doua de selecție, vineri, de la ora 10

Rabla pentru Electrocasnice decembrie 2021.

A doua etapă de selectare a voucherelor în cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice începe astăzi, vineri, la ora 10.00. În această etapă pot fi generate vouchere pentru televizoare, laptopuri şi tablete.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

ÎPS Teodosie, furibund în privința obligativității certificatului …Carlos Santana, operat la inimă: „O să iau o mică pauză, …

Rabla pentru Electrocasnice decembrie 2021. Persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite:

400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasa energetică G;

500 de lei pentru laptopuri;

300 de lei pentru tablete.

Voucherele se pot genera până pe 9 decembrie, la ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape, adică 14 milioane de lei.

În urmă cu o săptămână, bugetul de 14 milioane de lei alocat primei etape a fost epuizat în cinci minute, după emiterea a 35.000 de vouchere, în valoare de 400 de lei fiecare.

Etapa a treia va începe în 10 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele.

Tanczos Barna: Vom aduce câteva modificări programului Rabla

Începând din 3 decembrie 2021 se suspendă înscrierile în programele Rabla și Rabla Plus. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a spus că s-au epuizat fondurile pentru aceste programe și că înscrierile vor fi reluate anul viitor.

„S-au epuizat fondurile alocate pentru 2021. Este un an în care am triplat bugetul la Rabla Plus și am dublat bugetul la Rabla clasic. Este un an cu număr maxim de autoturisme finanțate prin Rabla clasic și un număr nemaiîntâlnit de mașini electrice finanțate prin Rabla Plus”, a spus ministrul.

„Până la 1 februarie programul se suspendă, nu se oprește. Va continua anul viitor. Vom opera câteva modificări pentru a crește eficiența programului, pentru a scoate din circulație cât mai multe mașini poluante, astfel încât programul să-și atingă ținta adevărată, de a scoate cât mai multe din mașinile care poluează în România”, a adăugat el.

„În același timp, trebuie să vedem ce facem pe termen mediu și lung. Suntem într-un dialog permanent cu ACAROM și APIA, cele două organisme care reprezintă importatorii și producătorii de autoturisme, astfel încât programul să fie etapizat, să nu ajungem în situația de anul trecut, să pornim abia în aprilie. Pe de altă parte, să îndeplinim și angajamentul asumat de România în PNRR, să scoatem cel puțin 250.000 de mașini poluate din trafic până în 2026”, a spus ministrul la Digi 24.

 

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Doliu uriaș chiar acum! TOATĂ LUMEA ÎL ȘTIA

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV