Ramona Bădescu mai vrea un copil: „O fetiţă mi-aş dori sau gemeni”

Ramona Bădescu mai vrea un copil: „O fetiţă mi-aş dori sau gemeni”

Ramona Bădescu mai vrea un copil. Actriţa se simte o femeie împlinită, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Fabio Cali, un bancher italian, căruia i-a dăruit un băieţel.

Citeşte şi: Ramona Bădescu: „Am fost sedusă şi abandonată!”. Ce i-a făcut celebrul actor Alain DelonAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

SuperStar România live video online stream Pro Tv 3 decembrie …George Clooney, aroganță de Hollywood! A refuzat 35 de milioane …

Ramona Bădescu mai vrea un copil

După ce a apărut Ignatio în viaţa ei, a mărturisit că îşi mai doreşte o fetiţă sau gemeni.

„Să te trezești la 50 de ani cu visul împlinit și să nu știi ce să faci….a trebuit să citesc…absolut tot eu i-am pregătit…am alăptat două luni jumătate…i-am pregătit și două bone, una dimineața și una noaptea, dar mama e mamă.(…)

Vreau să îi dau tot, vreau să îi dau iubire.(…) Aici în țară sunt singură cu el, fără bonă, fără nimic (…) nu se desprinde de mine, nu m-am îndepărtat niciodată mai mult de o oră de el. Nu am tăiat cordonul ombilical (râde) Nu cred că o să îl tai vreodată.

Ignatio e bijuteria vieții noastre.(…) Aș mai vrea un copil, aș mai vrea o fetiță, mi-aș dori și gemeni. Acum, trecută prin prima experiență, știu la ce să mă aștept.

Fabio este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească.

Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși. Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură„, a declarat Ramona Bădescu la „Vorbeşte lumea”.

Citește și…

Se dau 1.450 de lei de persoană, pe LÂNGĂ SALARIU! Surpriză totală pentru un milion de ROMÂNI

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV