Răzvan Simion, despre relaţia cu Lidia Buble după mai bine de un an de la despărţire: „Sunt recunoscător până la Dumnezeu”

Răzvan Simion, despre relaţia cu Lidia Buble după mai bine de un an de la despărţire: „Sunt recunoscător până la Dumnezeu”

Răzvan Simion, despre relaţia cu Lidia Buble. Prezentatorul a fost invitat, recent, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici şi a făcut dezvăluiri despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Daliana Răducan, dar și despre relația pe care a avut-o cu Lidia Buble.

Citeşte şi: Daliana Răducan, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Răzvan Simion: E ca o sinergie ceea ce trăim!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Promisiunea pe care Ion Şmecherul i-a făcut-o lui Iancu Sterp …Florin Piersic, mesaj cutremurător: „Îmi este frică …

Răzvan Simion, despre relaţia cu Lidia Buble

”Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi. Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs. (…) Eu am dreptul să fiu fericit. Am iertat, m-am iertat și pe mine și mă simt mai bine”, a mărturisit Răzvan Simion.

După despărțirea de artistă, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan, arhitect de design interior. Aceasta a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de câțiva ani, lucrează pe cont propriu.

”Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o.

Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a mai declarat prezentatorul.

Citește și…

ULTIMA ORĂ! Raed Arafat a luat o DECIZIE RADICALĂ! Măsura DRASTICĂ și total neașteptată pe care o cere șeful DSU

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV