SuperStar România live video online stream Pro Tv 3 decembrie 2021. Concurenţii pregătesc un spectacol inedit

SuperStar România live video online stream Pro Tv 3 decembrie 2021. Concurenţii pregătesc un spectacol inedit

SuperStar România live video online stream Pro Tv 3 decembrie 2021. Încurajați de publicul din sală, unde se aflau și foști concurenți, dar și de gândurile bune ale celor de acasă, toți cei calificați în primul live au demonstrat că sunt extrem de talentați și au oferit un show de neratat.

Theo Rose s-a aflat pe scenă și i-a motivat pe concurenți, scăpându-i de emoții, iar cei patru jurați au avut rolul de a le oferi sfaturi și de a se bucura de spectacol, votul fiind în totalitate al telespectatorilor.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Ramona Bădescu mai vrea un copil: „O fetiţă mi-aş dori …George Clooney, aroganță de Hollywood! A refuzat 35 de milioane …

Citeşte şi: Raluka, înlocuită la SuperStar România? Drama prin care trece artista: „Am petrecut 12 ore în spital”

SuperStar România live video online stream Pro Tv 3 decembrie 2021

Dintre cei 10 concurenți care au urcat pe scenă, 8 s-au calificat în cel de-al doilea live și vor reveni vineri seară cu o nouă interpretare care să-i ducă mai aproape de titlul de #superstar.

Aceștia sunt: Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Artiom Topal, Maria Jugănaru, Maria Ojică, Naomi Prie, Romina Apostol și Victoria Peșterean.

Nu doar concurenții au pregătit piese spectaculoase, ci și jurații. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au câte o surpriză muzicală pentru această seară, potrivit Protv.ro.

Citește și…

Se dau 1.450 de lei de persoană, pe LÂNGĂ SALARIU! Surpriză totală pentru un milion de ROMÂNI

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV