Cum să păstraţi toba de porc ca să reziste mai mult timp

Cum să păstraţi toba de porc ca să reziste mai mult timp

Cum se pregăteşte toba de porc 

Toba de porc se face din organe fierte bine, cu grăsime, mirodenii, mai ales sare, boia şi usturoi. Totul trebuie fiert bine pentru a se închega în curta sau maţele creţe în care se pune umplutura.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Mihai Bobonete, vehement: „Pentru ce a făcut la mineriade …Nu oferi niciodată aceste cadouri de Moş Nicolae! Aduc ghinion …

Totuşi, chiar dacă organele sunt fierte bine şi condimentate, toba nu rezistă foarte mult timp la rece dacă nu e afumată. Trebuie păstrată atârnată în beci sau balcon, însă la temperaturi negative şi ziua şi noaptea.

E de preferat să ţineţi toba de porc la frigider dacă vreţi să reziste mai multe zile după Crăciun. Trebuie să o înveliţi într-un şervet gros de hârtie ca să nu e umezească şi să nu se mucegăiască. Se păstrează la frigider cel mult o săptămână după ce a fost tăiată.

Apoi, după ce aţi feliat toba de porc, ea se pune în pungi la vid şi se poate congela câteva luni. E de preferat să fie vidată fiindcă în acest gel aroma ingredientelor se păstrează mai bine.

Ingrediente pentru reţeta de tobă de casă

2 kg cap de porc

500 grame de limba de porc

750 grame de inima de porc

250 grame de sorici

150 rinichi de porc

o ureche de porc (250 grame)

sare, piper, foi de dafin, boabe de mustar, de coriandru

un stomac de porc sau maț gros ca pentru chisca (dar nu cret)

optional se poate pune si usturoi

 

Citește și…

ESTE TOTAL INTERZIS ÎN ROMÂNIA! Anuntul venit chiar acum! TOATĂ LUMEA TREBUIE SĂ ȘTIE

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV