Un vulcan din Indonezia a erupt. Sunt zeci de victime. Imagini dramatice!

Un vulcan din Indonezia a erupt. Sunt zeci de victime. Imagini dramatice!

Un vulcan din Indonezia a Erupt. Sunt zeci de victime. Imagini dramatice!

Mulţi locuitori din Lumajang au fugit din zonă în timp ce în spatele lor avansa un uriaş nor de cenuşă şi fum, potrivit înregistrărilor video publicate pe reţelele de socializare. Vulcanul Semeru, cu o înălţime de 3.676 de metri, este printre cei mai activi din această ţară.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

De necrezut! L-a în judecată pe medicul care i-a permis mamei …IMAGINI ŞOCANTE! O fetiţă de 8 ani a fost strivită timp de …

Erupția devastatoare a avut loc la ora locală 14:30. Autoritățile au restricționat traficul pe o rază de cinci kilometri, în încercarea de a limita pierderile de vieți omenești, și au emis o avertizare pentru companiile aeriene cu privire la norul de cenuşă ce ar putea ajunge la 15.000 de metri altitudine.

Agenţia naţională de vulcanologie a situat la 2 nivelul de risc în zonă (din maximum 4) şi a emis o alertă de zbor pentru avioanele care survolează regiunea.

Mai multe vehicule şi case au fost distruse, iar cel puţin un pod s-a prăbuşit.

Un bărbat care a postat o fotografie de la fața locului a spus: „Prieteni, vă rog să vă rugați pentru mine, sper că familia mea este bine. Chiar acum, chiar e în direct!”. Un altul a scris: „Fiți în siguranță, toți cei care locuiesc lângă Muntele Semeru”.

Bismillah. Stay safe, kawan-kawan di Semeru dan sekitar pic.twitter.com/PlG8BXDwxN

— Fiersa Besari (@FiersaBesari) December 4, 2021

„Toți cei care citesc acest tweet să se roage pentru siguranța tuturor celor care locuiesc lângă munte”, a spus alt internaut.

Vulcanul, care are o înălţime de 3.676 de metri, a erupt anterior în luna ianuarie. Mt Semeru se numără printre cei aproximativ 130 de vulcani activi din Indonezia.

Pray for #semeru pic.twitter.com/EN490sRFaq

— pencitraan (@dzikrulloh__) December 4, 2021

Citeşte şi Avertisment pentru România! Norul toxic de cenușă vulcanică a intrat pe teritoriul țării. Atenționările medicilorCiteşte şi Un vulcan a erupt în Spania, imagini spectaculoase. Populaţia a fost evacuată

 

Citește și…

ESTE TOTAL INTERZIS ÎN ROMÂNIA! Anuntul venit chiar acum! TOATĂ LUMEA TREBUIE SĂ ȘTIE

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV