Au început să audă zgomote din cimitir. Localnicii au rămas muţi când au văzut despre ce era vorba

Au început să audă zgomote din cimitir. Localnicii au rămas muţi când au văzut despre ce era vorba

Descoperire şocantă! Nu le-a venit să creadă ce au găsit printre morminte. Era un bebeluş, de aproximativ două luni, care fusese abandonat de mama lui şi lăsat să moară.

Incidentul şocant s-a petrecut în Quezon, Filipine. Odată găsit, bebeluşul a fost dus de urgenţă la spital. Micuţul fusese abandonat de câteva ore.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Un vulcan din Indonezia a erupt. Sunt zeci de victime. Imagini …De necrezut! L-a dat în judecată pe medicul care i-a permis …

Nou-născutul a fost identificat de bunica lui, Gloria Perez, care a indicat-o pe fiica ei, Lara, mama lui Louis.

„Un vecin a găsit băiatul după ce l-a auzit plângând. A fugit înapoi şi a chemat mai multe pesoane caer l-au ajutat să îl scoată dintre morminte. Fusese lăsat acolo pe timpul nopţii. Ar fi putut să fie mult mai grav dacă nu l-ar fi auzit nimeni dimineaţă. Sunt mulţi câini vagabonzi şi rozătoare în cimitir. Dacă ar fi fost rănit nu ar fi avut cine să îl ajute”, a declarat un localnic, potrivit Metro.

Lara Perez a fost arestată de autorităţi pentru gestul său.

O creatură cu față de om și corp de șopârlă a creat panică în această localitate. Nu le-a venit să creadă ce era de fapt ciudățenia. Descoperire şocantă!

Descoperire şocantă! O creatură stranie cu faţă de om şi corp de reptilă a creat panică într-o localitate din Italia. Imaginile cu ciudăţenia au devenit virale pe reţelele de socializare.

Imaginile au apărut pentru prima dată în mediul online în anul 2018. La vremea respectivă, publicația News18 Telugu, din India, raporta că o făptură ciudată a fost văzută rătăcind în jurul satului Gollapalli din Telangana. Cu toate acestea, jurnaliștii nu au dat multe detalii despre animal, făcându-i și mai curioși pe internauți.

În urmă cu scurt timp, în mediul online au apărut, din nou, imaginile respective, oamenii încercând să elucideze misterul creaturii care pare o combinație între o șopârlă și om.

Astfel, se pare că imaginile aparțin unei artiste din Italia, Laira Maganuco, care produce figurine din silicon. Se pare că ”animalul” care a creat panică printre zeci de mii de oameni este doar o simplă bucată de silicon.

 

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV