Denisa Filcea, soţia lui Flick, nemachiată pe internet. Urmăritorii au reacţionat imediat

Denisa Filcea, soţia lui Flick, nemachiată pe internet. Urmăritorii au reacţionat imediat

Denisa Filcea şi Flick formează un cuplu solid şi sunt urmăriţi de sute de mii de persoane pe reţelele sociale. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an şi de atunci sunt mai fericiţi ca niciodată.

Cei doi au plecat recent în vacanţă şi au făcut o mulţime de poze. Denisa a postat o fotografie de la malul mării, în costum de baie şi complet nemachiată. Dacă în general e mereu aranjată, de data aceasta le-a arătat fanilor cum arată ea perfect naturală. Şi i-a impresionat şi de data aceasta.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Lora a spus adevărul despre relaţia cu Ionuţ Ghenu! De ce …Liviu Dragnea și Irina s-ar fi despărțit din cauza geloziei! …

”Fără editare, fără filtre, fără machiaj, fără regrete. Nu bag în seamă părerile stupide. Doar eu, iubirea mea și oceanul”, a scris Denisa Filcea pe Instagram.

Citeşte şi Flick, surpriză pentru soţia lui. A pus-o să mulgă vaca: „Până unde merge încrederea în cuplu”

Denisa şi Flick îşi testează încrederea unul celuilalt, prin diferite provocări. După ce „Domnul Rimă” s-a lăsat tuns de iubita lui, a venit rândul lui să o surprindă.

Realizatorul de la Radio ZU a dus-o pe Denisa într-o zonă pitorească şi a pus-o să mulgă vaca. Toată scena a fost filmată şi postată pe Facebook.

„Săptămâna trecută, soţia mea m-a rugat să am încredere în ea şi am lăsat-o să mă tundă. Acum este rândul meu, am rugat-o şi eu să aibă încredere în mine. Astăzi, amândoi o să facem un lucru, aici, la ţară, pe care niciunul dintre noi nu l-am făcut. O să mergem să mulgem vaca”, i-a spus Flick soţiei sale.

Imaginile i-au amuzat pe fani, unii împărtăşind câte o părere. „Mie îmi place fața pe care a facut-o Denisa când a auzit finalul de la,, …mergem să mulgem vaca. A fost super tare/ Flick, nu e zootehnia de tine!!! Oricum, o experienta frumoasa!!! Bravo!/ Pune găleata între picioare și mulge cu amândouă mâinile sa ai spor,felicitări pt încercare/ Denisa îți dau un sfat ,nu mai merge pe încrederea soțului și data viitoare dacă mai ai ocazia tunde-l la 0″, sunt doar câteva dintre comentarii.

 

 

 

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV