Povestea neştiută a lui Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian. Va moşteni tânărul toată averea artistului?

Povestea neştiută a lui Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian. Va moşteni tânărul toată averea artistului?

Petrică Mîțu Stoian și Alin s-au împrietenit în cadrul unui concurs de muzică. Artistul era în juriu, iar tânărul debutant se afla în postura de concurent. Artistul l-a lăudat pe băiat și a ținut să schimbe un număr de telefon cu el, ulterior au devenit din ce în ce mai apropiați.

Nu exista nici măcar o zi să nu îşi vorbească. Tânărul Alin Gabriel Matei a petrecut o mulţime de momente frumoase petrecute cu artistul.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Plantele miraculoase care ajută la vindecarea problemelor tiroidieneMoș Nicolae 2021. Tradiții și superstiții. De ce este bine …

La trei săptămâni de la moartea artistului, Alin a făcut un gest frumos în memoria lui. A lansat o melodie denumită „E pustie pădurea fără glas de turturea”, însoțită de un videoclip cu imagini emoționante.

Alin a vorbit cu Petrică Mîţu Stoian cu puţin timp înainte de a muri. „Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion şi chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gândit că aşa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie. Când am aflat că a murit, am avut o durere cum n-am mai simțit până acum. Nu este ușor să-ți pierzi unul dintre părinți. Chiar vorbeam la înmormântare cu colegii: înainte eram băiatul lui Mîțu, acum ce fac? Am rămas al nimănui”, a declarat cântărețul într-un interviu televizat.

Ultima dorinţă a lui Petrică Mîţu Stoian înainte de moarte. Voia să mai poată vorbi 10 minute cu mama lui

Alin a mărturisit că nimeni nu s-a gândit că ar putea fi ultima oară când îl vede pe artist.

„Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus aşa, că era obosit, că nu mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta îşi dorea”, a mai spus tânărul artist.

Alin nu a dezăvluit însă dacă se numără printre cei care vor primi vreo parte din moștenirea lăsată în urmă de Petrică Mâțu Stoian.

Fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian, dezvăluiri incredibile: „Nu de asta a murit, e o informaţie falsă…”

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV