Povestea uluitoare a căţelului adoptat care a devenit erou. A salvat-o pe fetiţa familiei de la moarte

Povestea uluitoare a căţelului adoptat care a devenit erou. A salvat-o pe fetiţa familiei de la moarte

Într-o seară, soţii Brousseau au avut parte de şocul vieţii lor. Nu s-au aşteptat niciun moment ca animalul pe care l-au crescut şi îngrijit să fie capabil de o astfel de reacţie.

Câinele Duke a intrat în camera lor şi a început să sară când pe mamă, când pe tată. Era atât de agitat încât a reuşit să-i trezească pe amândoi.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Mesaje de Sfantul Nicolae. Cele mai frumoase mesaje de Moş Nicolae …Sfântul Nicolae 2021. Ce este bine să dai de pomană în această …

„De obicei, este un câine ascultător. Agitaţia lui mi s-a părut foarte bizară”, a spus Jenna Brousseau.

În acel moment a simţit că ceva rău s-a întâmplat. S-au ţinut după câine şi el i-a dus către camera fiicei lor de doar nouă săptămâni, Micuţa Harper nu mai respira. Jenna a sunat de urgenţă la spital şi a chemat o ambulanţă. Medicii au transportat-o la o unitate mediclaă şi, după zeci de minute de şoc, micuţa a fost salvată.

Datorită patrupedului Duke fetiţa familiei Brousseau trăieşte. Câinele a simţit pericolul şi a făcut tot ce a ţinut de el pentru a-i anunţa pe stăpâni.

„Dacă Duke nu reacţiona în felul acela, ne-am fi culcat la loc. Este câinele perfect! E clar că ne-a fost scris să-l adoptăm”, a spus mama fetiţei.

Citeşte şi „Câinele erou” a salvat viața stăpânei lui care suferea de o boală extrem de rară. Medicii au rămas perplecși. „Simțea când corpul meu avea nevoie de medicamente”

 

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV