Anamaria Prodan, mesaj către Reghe şi amanta lui: „Banii impresionează doar femeile leneşe”

Anamaria Prodan, mesaj către Reghe şi amanta lui: „Banii impresionează doar femeile leneşe”

Anamaria Prodan, mesaj către Reghe şi amanta lui. Impresara și-a făcut un obicei din a trimite mesaje cu subînţeles prin intermediul rețelelor de socializare, pentru a-și exprima sentimentele legate de aventura extraconjugală a soțului Laurențiu Reghecampf.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a descoperit cine a făcut publice pozele în ipostaze incendiare. Impresara își anunță răzbunarea: „Va plăti în timp foarte scurt!”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ce mănâncă Mihaela Bilic. Trucul genial cu care a reuşit …Flick rupe tăcerea despre plecarea de la Radio ZU. Are legătură …

Anamaria Prodan, mesaj către Reghe şi amanta lui

Ultimul atac al impresarei asupra Corinei Caciuc, femeia de 28 de ani cu care Reghe va avea și un copil, a venit printr-un citat care îi aparține actriței Anne Hathaway.

”Banii impresionează doar femeile leneșe. Când o femeie muncește din greu, un bărbat cu bani este doar un bonus, nu o scară de urcare”, a distribuit Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Laurenţiu Reghecampf, „mort” pentru Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf, „mort” pentru Anamaria Prodan. Impresara spune că l-a dat uitării pe antrenorul Universităţii Craiova şi a devenit un caz închis. Pentru ceea ce a făcut, vedeta consideră că tehnicianul nu mai merită respectul nimănui.

„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate.

Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Vă las pe Dvs!

Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva. Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns”, a spus Anamaria Prodan la o emisiune TV.

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV