Andreea Bălan, bulversată din cauza despărțirii de Tiberiu Argint: „E mai mereu tristă, a refuzat avansurile bărbaților”

Andreea Bălan, bulversată din cauza despărțirii de Tiberiu Argint: „E mai mereu tristă, a refuzat avansurile bărbaților”

Andreea Bălan a avut parte de o perioadă extrem de zbuciumată din punct de vedere sentimental. Artista părea că-și regăsise alinarea în brațele lui Tiberiu Argint, după despărțirea de actorul George Burcea, relație din care au rezultat două fetițe.

Din păcate, fericirea nu a ținut foarte mult timp pentru artistă, iar în octombrie ai fost confirmate primele zvonuri ale despărțirii dintre vedetă și partenerui ei, Tiberiu Argint.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Cum va fi onorată Cornelia Catanga, „regina muzicii lăutărești”. …Unde a decis ”să fugă” Liviu Dragnea după despărțirea …

Cu toate că Andreea Bălan este o femeie frumoasă și realizată, care face ravagii pe internet cu imaginile în care își etalează corpul bine sculptat, aceasta nu a mai vrut să aibă de-a face cu niciun bărbat.

Surse din anturajul Andreei Bălan au declarat pentru CanCan că motivul principal ar fi faptul că și în prezent artista suferă din cauza relației eșuate cu Tiberiu Argint.

”Este foarte supărată, mai mereu tristă, mai mult, a refuzat toate avansurile bărbaților, și au fost câțiva, dar nu i-a lăsat să se apropie. Vrea să fie singură, cel puțin o perioadă”, au declarat surse din anturajul vedetei pentru CanCan.ro.

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV