Ce banc i-a spus Mitică Dragomir lui Ceaușescu. Reacţia Elenei Ceauşescu i-a provocat fiori reci pe şira spinării: „A fost printre puţinele dăţi când mi-a fost frică. I-am spus nevestei: Gata, ne curăţă!”

Ce banc i-a spus Mitică Dragomir lui Ceaușescu. Reacţia Elenei Ceauşescu i-a provocat fiori reci pe şira spinării: „A fost printre puţinele dăţi când mi-a fost frică. I-am spus nevestei: Gata, ne curăţă!”

Dumitru Dragomir a relatat cum a decurs una dintre întâlnirile sale cu Nicolae Ceaușescu. Fostul preşedinte i-a solicitat să-i spună un banc care să-l aibă ca protagonist. Dragomir a fost de acord, dar a regretat la scurt timp după ce a terminat de spus bancul. Şi asta din cauza reacţiei pe care a avut-o soţia dictatorului, care i-a dat fiori reci pe şira spinării şi l-a făcut să se gândească la faptul că aceasta îi va face rău lui şi familiei lui.

Citeste si Anamaria Prodan a încheiat războiul cu Laurenţiu Reghecampf? Mesajul postat pe Instagram: „Iubirea mea”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Tendinţe de modă la rochii în 2021, pentru ţinute casual, …Anamaria Prodan a încheiat războiul cu Laurenţiu Reghecampf? …

La acea vreme, Mitică Dragomir era președintele Clubului FCM Brașov. La un moment dat, muncitorii de la Uzina „Steagul roșu”, de care aparținea echipa, s-au revoltat împotriva sa şi i-au trimis o petiție lui Nicolae Ceaușescu în care îl acuzau pe Dragomir că îi obligă să achite cotizații și să plătească abonamente la meciurile echipei ca să strângă bani pentru blaturi şi pentru cumpărarea arbitrilor și ziariștilor.

Ce banc i-a spus Mitică Dragomir lui Ceaușescu

Mitică Dragomir a povestit, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„, că a fost invitat de Nicolae Ceauşescu la o petrecere la reședința lui din Scornicești. Dictatorul, înzestrat cu un simţ al umorului deosebit, aşa cum mărturiseşte Dragomir, a vrut să audă un banc despre el.

„Avea un umor extraordinar. Era un om absolut deosebit, cald, iubitor de oameni. Mi-a spus atunci la masa aia: Să nu faceți prostii că vă desființez. I-am spus un banc. M-a întrebat dacă știu un banc cu Ceaușescu: Știu, tovarășe președinte! 

Uitați, pe o navă s-au întâlnit Hrușciov, Ceaușescu și Kennedy. Și s-au întrebat: care nație e cea mai curajoasă din lume?! Românul a zis a noastră, americanul la fel, rusul că a lor.

Citeste si Fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian nu are noroc în dragoste: „Am avut o iubită, dar m-a înşelat şi am suferit. Acum ies cu mai multe fete, am văzut că e mai bine”

Și preşedinţii au spus: John, aruncă-te în ocean cu cuțitul ăsta și scoate 2, 3 rechini! S-a aruncat, a scos 2 rechini, dar fără o mână și fără un picior. Rusul catre Alioșa: ia un cuțitaș mai mic și scoate 3 rechini! S-a aruncat, a ieșit fără picioare, dar cu vreo 4-5 rechini. Nicolae Ceaușescu către Ion: Ioane, ne facem dracu de râs! Aruncă-te și tu, ia ce vrei: baionete, cuțite, puști, aruncă-te și scoate măcar un pește să nu ne facem de râs! E apa rece, bre, nu intru! Ce curajos!

Atunci am simțit că am greșit, că doamna Ceaușescu mi-a zis ceva ce nu am să uit niciodată: „Mă, să fii al morţii de nebun!” Mi-a fost frică, printre puținele dăți. Când am ajuns, i-am spus nevestei: gata, ne curăță! Și nu mi-a făcut nimic!„, a povestit fostul şef al LPF în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV