Creşteri salariale 2022. Cine va primi mai mulţi bani de anul viitor

Creşteri salariale 2022. Cine va primi mai mulţi bani de anul viitor

Anul viitor ar putea fi înregistrate creşteri salariale de 6 – 7%, însă doar în cazul anumitor industrii care funcţionează bine în această perioadă pandemică.

„Aşteptările mele sunt ca, în anumite industrii care funcţionează bine în această perioadă pandemică, să vorbim de procente puţin mai mari de 5% pentru bugetul care va fi aprobat, undeva între 6% şi 7%. Chiar şi aşa, creşterile salariale preconizate de companii nu vor acoperi inflaţia pentru toţi angajaţii. Cel mai probabil, când Guvernul ia o decizie de creştere a salariului minim cu două cifre, cel mai mult din bugetul salarial alocat va merge către benzile salariale, pentru muncitori, pentru tehnicieni, pentru cei care sunt foarte aproape de salariul minim pe economie, pentru a păstra o ierarhie a benzilor salariale în organizaţie“, a declarat Alina Popescu, talent information solution leader, SEE Europe în cadrul Mercer Marsh Benefits, citată de Alephnews.ro.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Produsul cu care LIDL vrea să dea lovitura de Crăciun. Se găseşte …România are de îndeplinit 45 de obiective până la sfârşitul …

Citeşte şi: Marcel Ciolacu face anunţul aşteptat de pensionari: „Sigur cresc pensiile de la 1 ianuarie cu 10%, este stabilit şi bugetat”

Creşteri salariale 2022. Cu cât vor creşte veniturile angajaţilor anul viitor

„Conform studiului realizat de Mercer, bugetele companiilor pentru creşterile salariale sunt destul de conservatoare, noi publicăm anual acel deja celebru procent de creştere de 5%. La nivel global sunt şi mai conservatoare, de 4,5%, cumva fiind aliniate între Europa de Vest, Europa Centrală şi ceea ce se întâmplă în Europa de Est“, a mai explicat Alina Popescu.

Citeşte şi: Cresc preţurile energiei electrice. Cine sunt românii care plătesc cu 80% mai mult de la 1 ianuarie

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV