Daniela Gyorfi, mărturisiri cutremurătoare despre ultimele cuvinte ale mamei sale, pe patul de moarte: „Au indus-o într-o comă”

Daniela Gyorfi, mărturisiri cutremurătoare despre ultimele cuvinte ale mamei sale, pe patul de moarte: „Au indus-o într-o comă”

Daniela Gyorfi a vorbit în cadrul unei emisiuni online despre vorbele sfășietoare pe care i le-a spus mama sa, cu puțin înainte ca aceasta să se stingă din viață din cauza unei tumori canceroase.

Daniela Gyorfi, taxată după ce s-a vaccinat. „Trebuia să te țină cineva de mână?”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Exerciții pentru tonifierea abdomenului după naștere. Acordă-ți …Cătălin Scărlătescu, ipostaze tandre cu iubita lui. Celebrul …

Vedeta a povestit ultimele momente petrecute alături de mama sa, pe patul de spital, când femeia ăi spunea că își dorește foarte mult să meargă acasă. Daniela Gyorfi a menționat că mama sa avea diabet, situația care a făcut dificil de depistat la timp o tumoră canceroasă, care în timp s-a metastazat.

”Îmi spunea că >.

Dimineața următoare când vin am văzut o grămadă de aparate pe ea și mi-au zis că au indus-o într-o comă, că nu mai are de trăit, din prima clipă mi-au zis că nu mai are nimic că moare. A avut diabet, diabetul a ascuns o metastază, când au descoperit i-au făcut o puncție, n-am putut să o deplasez la alta spital, eram… ” a povestit Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi, infectată cu Covid-19: „M-a durut capul îngrozitor şi carnea de pe mine”

Vedeta a avut o viață greu încercată. La doar doi ani de la moartea mamei, cântăreața a aflat că și tatăl ei murise, însă nu a avut ocazia să-și ia la revedere de la părintele său, deoarece familia bărbatului i-a ascuns cele întâmplate.

Tatăl Danielei Gyorfi s-a recăsătorit după divorțul dintre el și mama artistei, însă nu mai au ținut legătura.

Daniela Gyorfi, despre cea mai mare dramă din viaţa ei: „În patru ani, am pierdut nu mai puţin de trei sarcini”

Se întâmpla pe când Daniela Gyorfi avea 37 de ani. În loc să se pregătească pentru cele mai fericite momente din viața lor, cei doi au avut de înfruntat un adevărat chin, scrie spynews.ro.

Cântăreața fost marcată să audă de nu mai puțin de trei ori anunțul sfâșietor din partea medicilor, cum că sarcina s-a oprit din evoluție. Din fericire, a patra oară a fost cu noroc, iar astăzi se simte fericită și împlinită că este mama unei fetițe drăgălașe și cuminți.

„M-am hotărât să fac un copil la 37 de ani! Eram deja într-o relație stabilă cu George și considerăm că am totul, mai puțin un suflețel lângă mine. Din păcate, încercările mele de a rămâne gravidă s-au soldat cu eșecuri. În patru ani, am pierdut nu mai puțin de trei sarcini și acest lucru mă macină în interior. Aveam senzația că nu o să pot să depășesc momentele astea cumplite niciodata’, a spus Gyorfi în urmă cu puțin timp.

Daniela Gyorfi, copilărie cu secvențe triste

Daniela Gyorfi a povestit prin ce probleme grele a trecut când era doar un copil. Mama artistei a rămas paralizată pe când Daniela avea doar 10 ani, iar de atunci ea s-a dus singură la școală și a avut și alte sarcini, de care un copil nu se atingea.

”Când aveam eu 10 ani, mama mea a rămas paralizată. M-am dus singură la şcoală. Eu nu am avut o copilărie despre care pot să spun că vai, îmi amintesc cu multă plăcere că am mers nu ştiu unde… Am avut grijă de mama mea.

Am făcut o şcoală, nu a fost nici cea mai proastă, nici cea mai bună. Voiau să iau bacul. Eu aveam fire de artist. Aveam ureche muzicală. La George Enescu când am intrat, am intrat pe un auz absolut. Înainte nu intrai pe relaţii”, a spus Daniela Gyorfi la Star Matinal.

Daniela Gyorfi și-a pierdut mama în 2013. Anica a murit la Spitalul Clinic de Urgență, fiind bolnavă de cancer la plămâni. De mai bine de 30 de ani, mama artistei suferea de o paralizie a picioarelor.

 

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV