Flick rupe tăcerea despre plecarea de la Radio ZU. Are legătură cu soţia lui, Denisa?

Flick rupe tăcerea despre plecarea de la Radio ZU. Are legătură cu soţia lui, Denisa?

Flick rupe tăcerea despre plecarea de la Radio ZU. Potrivit declarațiilor „Domnului Rimă”, decizia sa nu are nici o legătură cu relația pe care a construit-o pe parcursul celor 12 ani cu echipa ZU și nici cu prietenia sa cu Răzvan Popescu.

Citeşte şi: Denisa Filcea, soţia lui Flick, nemachiată pe internet. Urmăritorii au reacţionat imediatAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ilinca Vandici a botezat un băieţel. Ţinuta spectaculoasă …Catinca Maria Nistor, alături de Helen Mirren în superproducţia …

Flick rupe tăcerea despre plecarea de la Radio ZU

„Mulţi au asociat căsătoria mea cu plecarea de la Radio ZU şi au încercat să găsească o legătură între ele. Eu am dorit să plec, nu m-a obligat soţia şi nici radioul n-a vrut să întrerupă colaborarea cu mine.

Eu niciodată nu am căutat presa pentru ceva anume, drept dovadă că m-am căsătorit şi nu am anunţat pe nimeni. La fel şi cererea în căsătorie, a  fost la fel de discretă. De multe ori nu am fost întrebat de anumite lucruri„, a declarat Flick în podcastul „Acasă la Măruţă”.

Flick şi-a pus soţia să mulgă vaca

Cei doi îşi testează încrederea unul celuilalt, prin diferite provocări. După ce „Domnul Rimă” s-a lăsat tuns de iubita lui, a venit rândul lui să o surprindă. Flick a dus-o pe Denisa într-o zonă pitorească şi a pus-o să mulgă vaca. Toată scena a fost filmată şi postată pe Facebook. (Vezi AICI imaginile)

„Săptămâna trecută, soţia mea m-a rugat să am încredere în ea şi am lăsat-o să mă tundă. Acum este rândul meu, am rugat-o şi eu să aibă încredere în mine. Astăzi, amândoi o să facem un lucru, aici, la ţară, pe care niciunul dintre noi nu l-am făcut. O să mergem să mulgem vaca„, i-a spus Flick soţiei sale.

Imaginile i-au amuzat pe fani, unii împărtăşind câte o părere. „Mie îmi place fața pe care a facut-o Denisa când a auzit finalul de la,, …mergem să mulgem vaca. A fost super tare/ Flick, nu e zootehnia de tine!!! Oricum, o experienta frumoasa!!! Bravo!/ Pune găleata între picioare și mulge cu amândouă mâinile sa ai spor,felicitări pt încercare/ Denisa îți dau un sfat ,nu mai merge pe încrederea soțului și data viitoare dacă mai ai ocazia tunde-l la 0″, sunt doar câteva dintre comentarii.

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV