Ion Ţiriac vinde turneul de la Madrid. Tranzacţia aşteaptă aprobarea ATP şi WTA

Ion Ţiriac vinde turneul de la Madrid. Tranzacţia aşteaptă aprobarea ATP şi WTA

Ion Ţiriac vinde turneul de la Madrid, dacă ATP şi WTA aprobă tranzacţia. IMG, companie din cadrul grupului Endeavour care produce evenimente sportive şi de divertisment, a încheiat un acord cu Super Slam Ltd şi afiliaţii săi pentru a achiziţiona turneul de tenis Mutua Madrid Open, deţinut până în prezent de omul de afaceri Ion Ţiriac, şi turneul de golf Acciona Open de Espana, informează variety.com.

În cadrul achiziţiei, Madrid Trophy Promotion SLU (MTP), care operează turneele Mutua Madrid Open şi Acciona Open de Espana, va deveni parte a IMG. Gerard Tsobanian, CEO şi director de turnee al MTP, devine vicepreşedinte în divizia globală de evenimente de tenis a IMG, condusă de Gabin Forbes, şi va continua să supravegheze desfăşurarea de zi cu zi a turneelor împreună cu echipa sa.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Baschetbalistul Stevan Jelovac a murit subit la 32 de ani după …Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga 1 & Serie A pentru un …

Mutua Madrid Open se alătură turneului de tenis Miami Open şi altor evenimente ATP şi WTA din lista IMG. În 2019, IMG a mutat Miami Open pe Stadionul Hard Rock cu o capacitate de 65.000 de locuri (14.000 pentru tenis), „casa” echipei de fotbal american Miami Dolphins, unde înregistrează acum una dintre cele mai mari audienţe din tenis în afara turneelor de grand slam şi a finalelor circuitelor, 350.000 de spectatori pe eveniment.

Emma Răducanu, desemnată sportiva anului la British Sports Awards. Ce trofeu a mai primit

„Mutua Madrid Open va fi un puternic element pentru portofoliul nostru global de evenimente şi afaceri în tenis, care acum se va lăuda cu două dintre cele trei evenimente combinate obligatorii din ambele circuite. Aşteptăm cu nerăbdare să folosim reţeaua mai largă a Endeavour pentru a îmbunătăţi şi mai mult experienţa fanilor şi pentru a adăuga valoare în producţie, media, parteneriate cu mărci importamte, retail şi ospitalitate, aşa cum am procedat cu Miami Open”, a declarat Sam Zussman, co-preşedintele Media and Events al IMG, într-un comunicat.

Nadia Comăneci, mesaj de Ziua Naţională a României. Ce au transmis Gică Hagi şi Ana Maria Brânză VIDEO

Sub rezerva aprobărilor ATP şi WTA, afacerea este de aşteptat să se încheie în primul trimestru al anului 2022.

Turneul de la Madrid face parte din categoria Masters 1.000 la masculin şi WTA 1.000 la feminin. Simona Halep a câştigat competiţia WTA în 2016 şi 2017. A XX-a ediţie a Madrid Open va avea loc între 26 aprilie şi 8 mai 2022.

Trofeu de lux la Madrid

Trofeul de la turneul lui Ion Țiriac este reprezentat de o statuie de 43 cm înălţime, o greutate de 7,5 kg şi are în componenţă 33 de diamante şi 96 de piese în formă de rachete de tenis, pe acesta fiind inscripţionate numele ultimilor 10 câştigători ai turneului, dar şi numele celor mai importanţi sportivi care au în palmares mai multe trofee de Grand Slam.

 

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV