Marcel Ciolacu, declarație-fulger după ședința coaliției: Reducere de TVA la gigacalorie până în martie. Pentru pensiile primarilor, cea mai bună soluție e prorogarea cu un an!

Marcel Ciolacu, declarație-fulger după ședința coaliției: Reducere de TVA la gigacalorie până în martie. Pentru pensiile primarilor, cea mai bună soluție e prorogarea cu un an!

Marcel Ciolacu, declarație fulger după ședința coaliției. Totodată, președintele Camerei Deputaților, a declarat despre pensiile speciale ale primarilor și președinților de consilii județene că cea mai bună soluție este ca acestea să fie amânate timp de un an.

Marcel Ciolacu, declarație fulger după ședința coaliției: Reducere de TVA la gigacalorie până în martie. Pentru pensiile primarilor, cea mai bună soluție e prorogarea cu un an!Alte Articole

Incredibil! Este singura femeie din România care poartă acest …

Robert Negoiță a răbufnit la adresa USR. Petiție inițiată …EXCLUSIV | Creşterea pensiilor în 2022, subiectul intens negociat …

”Încercăm în acest moment ca până la sfârşitul anului să avem un buget de stat. Ministrul de Finanţe o să vină cu anumite impacturi pe anumite măsuri şi cred că în cursul zilei de mâine, cel târziu luni, o să încheiem aceste socoteli.

Ce este important e că o să venim cu reducere a TVA-ului la gigacalorie pe perioada iernii, ianuarie-martie, astfel încât să fie cât mai suportabil.

O să rămână 5% (TVA).

De altfel, în ședință s-a discutat și despre pensiile speciale de care aleşii locali ar urma să beneficieze, el afirmând că în acest moment cea mai bună soluţie este să fie amânate pentru o perioadă de un an.”, a declarat Marcel Ciolacu.

„S-a avut această discuţie şi credem că cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea. Pentru un an de zile”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la finalul şedinţei coaliţiei, răspunzând unor întrebări legate de pensiile speciale ale aleşilor locali.

Întrebat ce se va întâmpla cu intrarea în vigoare a prevederii din Codul Administrativ privind pensiile aleşilor locali, Florin Roman a afirmat că cel mai „probabil, vor fi prorogate, aşa cum s-a întâmplat în ultimii doi sau trei ani, prin acea ordonanţă care prorogă termenele de intrare în vigoare a unor legi sau articole din Codul Administrativ”.

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV