Moment incredibil între Gică Popescu și fiul său, Nicolas. „Dacă ai plecat, acolo să rămâi!”

Moment incredibil între Gică Popescu și fiul său, Nicolas. „Dacă ai plecat, acolo să rămâi!”

Moment incredibil între Gică Popescu și fiul său, Nicolas. Băiatul lui Gică Popescu a fost convocat de câteva ori la naționalele de juniori ale României, iar tatăl său i-a dat un sfat înainte de prima convocare.

Moment incredibil între Gică Popescu și fiul său, Nicolas. „Dacă ai plecat, acolo să rămâi!”Alte Articole

Incredibil! Este singura femeie din România care poartă acest …

Bianca Andreescu, mărturisire cutremurătoare despre bunica …Pensia uriașă pe care o încasează Dumitru Dragomir. „Şi …

„Când a plecat prima dată la echipa naţională, şi-a luat geanta şi când să iasă pe uşă i-am spus lasă geanta şi aşază-te puţin pe scaun. E pentru primă dată când mergi la echipa naţională. Să nu te întorci niciodată! Dacă ai plecat la echipa naţională, acolo să rămâi până la sfârşitul carierei!”, a dezvăluit Gică Popescu pentru Antena Sport.

Imagini senzaţionale! Gică Hagi şi Gică Popescu, invitaţii lui Fatih Terim la antrenamentele lui Galatasaray GALERIE FOTO

Dorinta lui Nicolas Popescu de Moş Nicolae e să joace alături de Ianis Hagi la naţională! „Să reuşim să ducem România împreuna din nou la un turneu final! Dacă nu ţi se face pielea de găină la imn, nu cred că ai ce căuta acolo! Mie, personal, îmi place patriotismul pe care îl au românii. Cred că sunt foarte mulţi oameni care iubesc această ţară!”, a spus Nicolas Popescu.

Ianis Hagi nu se uită la bani! Ce a făcut imediat după ce a scăpat de Covid-19: scoţienii au rămas fără cuvinte! VIDEO

Nicolas Popescu are trei meciuri pentru FC Farul, echipa la care tatăl său este preşedinte, iar unchiul lui, Gheorghe Hagi, este antrenor! A debutat în Liga 1 pe 18 iulie 2021 şi erste internaţional U19. Nicolae Popescu joacă pe postul de mijlocaş defensiv.

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV