Pensia uriașă pe care o încasează Dumitru Dragomir. „Şi mi-au mai tăiat și 72 de milioane!”

Pensia uriașă pe care o încasează Dumitru Dragomir. „Şi mi-au mai tăiat și 72 de milioane!”

Pensia uriașă pe care o încasează Dumitru Dragomir. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” pensia pe care o primeşte de la statul român.

Pensia uriașă pe care o încasează Dumitru Dragomir. „Şi mi-au mai tăiat și 72 de milioane!”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Dumitru Dragomir, despre marea tragedie din viaţa sa. Cum a …FC U Craiova este de vânzare! Adrian Mititelu jr: „Să …

Dumitru Dragomir are o pensie de puțin peste 120 de milioane de lei vechi, după ce i-au fost tăiate cele 72 de milioane din pensia specială. „Am o pensie un pic peste 120 de mililoane vechi. Mi-au tăiat 72 de milioane pensia specială și mai am în jur de 100 și ceva de milioane vechi. Era bine dacă nu-mi tăia pensia specială, că nu-i consumam. Nici pe ăștia nu-i consum. Eu cu nevasta mea mâncăm foarte puțin. Eu nu beau, nu fumez. Mă mai duc cu tinerii la o cafea sau cu Viorel Păunescu, mai în vârstă ca mine, să bem câte o cafea. Mă mai duc la restaurantul lui Adrianb Thies, dar acolo nu plătesc niciodată. Tot ce mănânc și beau e moca! Nu fac cheltuieli aiurea deloc”, a declarat Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir, despre marea tragedie din viaţa sa. Cum a murit fiul său: „Noaptea, în somn, i-a venit să vomite… O nenorocire!”

Fostul președinte LPF a povestit că la anii săi are activitate în continuare: „Stau pe șantier toată ziua și ce bine e la vârsta mea să stai. De exemplu, astăzi am stat cinci ore într-un frig, de la 7 dimineața afară pe un scaun, că nu pot să stau mult în picioare. Am scaunul în mașină!”.

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV