Tânără de 24 de ani moartă de cancer după ce medicii i-au amânat intervenţia chirurgicală din cauza lockdownului

Tânără de 24 de ani moartă de cancer după ce medicii i-au amânat intervenţia chirurgicală din cauza lockdownului

Din păcate, la scurt timp Anglia a intrat în lockdown, iar operaţiile considerate non-urgenţe au fost amânate. De acest lucru a avut parte şi Amelia Grace.

Tânăra a întrerupt procedurile FIV şi a amânat până în decembrie intervenţia chirurgicală. Între timp, însă, Amelia s-a confruntat cu dureri atroce de stomac. Medicul de familie a trimis-o la Spitalul Broadgreen pentru investigaţii amănunţite, iar acolo s-a depistat că avea chisturi la nivelul ovarelor. Acestea urmau să fie îndepărtate în timpul operaţiei din decembrie.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Un român a fost prima persoană amendată în Italia pentru …Afecţiunea stranie de care suferă o femeie de 31 de ani şi …

Tânără de 24 de ani moartă de cancer după ce medicii au amânat să o opereze din cauza lockdownului

La sfârşitul anului, tânăra a fost băgată în operaţie şi i-a fost prelevată o probă de ţesut intestinal. Diagnosticul primit în urma biopsiei a fost cumplit: cancer intestinal în stadiul patru răspândit şi la ficat, scrie The Mirror.

Citeste si Afecţiunea stranie de care suferă o femeie de 31 de ani şi fiul ei. Cum se manifestă piebaldismul, boala ereditară care afectează pielea şi părul

Amelia a urmat şedinţe de chimioterapie, dar la nici un an distanţă de la aflarea diagnosticului a încetat din viaţă. Înainte de a muri, Amelia a vrut să-i determine pe tineri să conştientizeze pericolul la care se expun dacă nu merg la timp la medic.

„Nu cred că oamenii își dau seama ce li se poate întâmpla. Nu mi-am imaginat niciodată că aş putea să am cancer intestinal la 23 de ani. O mulţime de oameni mi-au trimis mesaje de când mi-am postat povestea pe Facebook, în care mă întreabă despre simptomatologia pe care am experimentat-o. Nici nu vă imaginaţi câte tinere trec prin astfel de experienţe şi le pun pe seama problemelor femeieşti”, a atras atenţia Amelia.

Therese, mama tinerei, a mprturisit că fiica ei nu şi-a pierdut optimismul până în ultima clipă. Aceasta obişnuia să spună că sunt pe lume tineri care o duc mai rău decât o duce ea.

Citeste si Fotografie de Crăciun scandaloasă! Un politician american s-a pozat, împreună cu familia, în fața bradului, cu arme de foc în mâini

„Cu două zile înainte de a muri, și-a făcut unghiile, şi-a aranjat sprâncenele și genele, aşa cum face orice tânără de 24 de ani„, a povestit mama fetei. Femeia a decis ca, în memoria fiicei ei, să continue să crească gradul de conştientizare în rândul tinerilor cu privire la simptomatologia cancerelor organizând diverse campanii.

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV