Un român a fost prima persoană amendată în Italia pentru lipsa supercertificatului verde

Un român a fost prima persoană amendată în Italia pentru lipsa supercertificatului verde

Prima amendă dată în Italia pentru lipsa supercertificatului verde obligatoriu în mijloacele de transport a fost dată unui român. Bărbatul de 50 de ani a fost prins într-un autobuz fără permisul verde şi a spus că intenţiona să se vaccineze.

Italy24 news anunţă o primă amendă pentru lipsa certificatului verde obligatoriu pentru transportul comun din Roma.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Tânără de 24 de ani moartă de cancer după ce medicii i-au …Afecţiunea stranie de care suferă o femeie de 31 de ani şi …

Este vorba despre un cetăţean român în vârstă de 50 de ani care a primit o amendă de 400 de euro. Bărbatul a fost oprit în staţia de autobuz din Piazzale Flaminio: agenţii i-au cerut să arate certificatul verde Covid-19.

Certificat verde COVID obligatoriu pentru călătoria cu metroul şi cu autobuzul. Noi restricţii în Italia de luni

„Nu îl am pentru că am vrut să mă vaccinez în zilele următoare”, s-a justificat românul.

În Roma, se desfăşoară ample controale, poliţia şi poliţia locală verificând certificatele verzi. De asemenea, în staţiile de metrou se fac anunţuri la difuzoare privind necesitatea certificatului verde pentru a călători.

Povestea tragică a Alexandrei, o româncă stabilită în Italia. Înainte să moară, tânăra de 31 de ani şi-a îndeplinit ultima dorinţă: s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea

În Italia a intrat în vigoare, de luni, super certificatul verde, cerut inclusiv celor care călătoresc cu autobuzul sau cu metroul. Super certificatul verde se eliberează pentru cei vaccinaţi cu schema completă şi pentru cei vindecaţi de COVID. Este necesar în restaurante, baruri şi clădiri publice.

Între timp, încă de luni dimineaţă, a fost înregistrat un nou record de certificate verzi descărcate, mai exact 1.310.001 în ultimele 24 de ore.

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV