Unde a decis ”să fugă” Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. Fostul lider PSD încearcă să își găsească liniștea: S-a hotărât ce o să facă la întoarcerea în București!

Unde a decis ”să fugă” Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. Fostul lider PSD încearcă să își găsească liniștea: S-a hotărât ce o să facă la întoarcerea în București!

Unde a decis ”să fugă” Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. Acesta a plecat fără să stea pe gânduri din apartamentul conjugal și a decis să stea câteva zile la domeniul din Telorman pentru a-și face ordine în gânduri.

Unde a decis ”să fugă” Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. Fostul lider PSD încearcă să își găsească liniștea: S-a decis ce o să facă la întoarcerea în București!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Alimentul banal care stopează creșterea tensiunii și previne …De ce sună non-stop telefonul lui Culiţă Sterp după moartea …

“A plecat câteva zile la Teleorman, în vila aceea imensă. A zis că vrea să aibă câteva zile de liniște Săptămâna viitoare se întoarce la București și se va muta într-un apartament deținut de fiul lui în zona Unirii”, a declarat o sursă apropiată de fostul lider PSD, pentru Cancan.

În urmă cu doar două săptămâni, Liviu Dragnea declara că vrea să se însoare cu Irina Tănase și îi surâdea și ideea de a fi tată din nou.

“Nu știu când fac nunta, dar mi-aș dori. Ne iubim reciproc, în acești ani a stat stăpână pe ea, poate mai bine ca mine, în condițiile în care era asediată cu mesaje pe rețelele sociale. Nu sunt pudic, dar nici nu vreau să spun ce vrem să facem. Copii îmi doresc oricând. A suferit mult, ca și toată familia mea”, mărturisea fostul lider al PSD.

Liviu Dragnea și Irina s-ar fi despărțit zilele trecute din cauza geloziei, potrivit unor surse. Liviu Dragnea ar fi luat decizia, apoi și-ar fi luat o parte din bagaje și ar fi plecat.

Motivele ar fi faptul că Irina ar fi păstrat legătura cu fostul iubit pe tot parcursul relației cu Liviu Dragnea. Acest lucru ar fi fost păstrat secret până zilele trecute. Aceeași sursă Cancan spune că și Codrin Ștefănescu ar fi implicat în acest scandal. ”Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit”, a dezvăluit sursa pentru Departamentul Anchete Speciale (D.A.S.) al CANCAN.RO.

Ulterior, contactată telefonic de Cancan, Irina Tănase a negat despărțirea de Dragnea.

Citește și: Codrin Ştefănescu face primele dezvăluiri despre despărţirea dintre Liviu Dragnea şi Irina: „Le spun, mai vorbiţi odată, mai analizaţi situaţia”

 

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV