Andreea Bănică a ajuns de urgenţă la spital. Prima reacţie a lui Lucian Mitrea, soţul vedetei FOTO

Andreea Bănică a ajuns de urgenţă la spital. Prima reacţie a lui Lucian Mitrea, soţul vedetei FOTO

Andreea Bănică a ajuns de urgenţă la spital. Vedeta a intrat pe mâinile medicilor, care i-au pus o perfuzie!

Andreea Bănică a ajuns de urgenţă la spitalAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Supa-minune care încetinește îmbătrânirea. Stopează deteriorarea …Gabriela Cristea a clacat pe rețelele de socializare: „Am …

Andreea Bănică a speriat pe toată lumea după ce a ajuns de urgență la spital. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care se vede clar că este la spital! Ceea ce i-a îngrijorat pe fani a fost emoticonul pe care l-a folosit, astfel că acesta exprima o stare foarte rea! Și, chiar dacă este încă în mijlocul investigațiilor, vedeta este bănuită că ar fi putut contracta virusul SARS-COV 2, simptomele vedetei fiind asemănătoare cu cele pe care le are COVID-19.

Andreea Bănică, experienţă de coşmar în Egipt: „Ne-au separat, femeile de bărbaţi. A fost SF, nu am păţit în viaţa mea aşa ceva. Eram terminaţi”

„A mers la Camera de Gardă pentru niște investigații. Spunea că o durea foarte tare gâtul în partea stângă, de aceea a mers acolo. Nu cred că poate fi vorba de COVID-19, este vaccinată cu trei doze, are și anticorpi. Când voi afla mai multe, că sunt și cu ea pe fir, vă voi spune exact ce este”, a spus Lucian Mitrea, soţul vedetei, pentru Fanatik.

Andreea Bănică, momente halucinante înainte de concert. „M-am bătut cu un TIR-ist! Se întâmplă!”

Andreea Bănică a apelat de multe ori la intervenții medicale de specialitate, asta deoarece starea ei de sănătate nu era una foarte bună. Acum doi ani a ajuns la spital de urgență, tot în pragul sărbătorilor de iarnă, semn că pe atunci oboseala de la numeroasele concerte și-a pus serios amprenta pe starea ei de sănătate.

Citește și…

ULTIMA ORA! Certificatul verde este obligatoriu de azi! Se cere în autobuz şi metrou. Iată unde s-a luat această decizie…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV