Detalii de ultimă oră despre starea lui Daniel Onoriu. Familia se roagă pentru viaţa lui: „A fost o noapte mai delicată!”

Detalii de ultimă oră despre starea lui Daniel Onoriu. Familia se roagă pentru viaţa lui: „A fost o noapte mai delicată!”

Detalii de ultimă oră despre starea lui Daniel Onoriu. Nepotul lui Gabi Luncă a pierdut doi litri de sânge, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație!

Detalii de ultimă oră despre starea lui Daniel Onoriu. Familia se roagă pentru viaţa lui!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Reţetă delicioasă de carne de vită în suc propriu la borcan. …Mihai Trăistariu a dat anunț matrimonial pe Facebook în care …

Rebecca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a oferit noi detalii despre starea pilotului de raliuri. „Pe 24 noiembrie a fost în Turcia la o clinică renumită și și-a făcut o micșorare de stomac. A venit în țară și dintr-o dată în casă a început să verse sânge și l-au dus la spital, a pierdut doi litri de sânge, a continuat cu perfuzii, însă doctorii i-au făcut un TC la abdomen și imediat l-au băgat în operație pentru că se pare că acel kit din Turcia nu a fost de bună calitate, asta pentru că o capsă s-a desprins și a pornit hemoragia. Este operat, este în continuare internat la ATI la Spitalul de Urgență, supravegheat medical, iar Dumnezeu știe… Vom merge cu rugăciunile și sperăm ca Dumnezeu să facă o minune în familia noastră!”, a spus Rebeca Onoriu la Acces Direct.

Daniel Onoriu se zbate între viaţă şi moarte. Pilotul are nevoie urgentă de sânge: „Este în stare critică, suntem terminaţi”

„Azi-noapte a fost o noapte mai delicată. Se pare că a trecut-o cu bine, Slavă Domnului! De acum, sper, mi-e frică să mă pronunț, dar sper să fie totul înspre bine. Încă nu poți să zici, este în continuare în acea stare, dar ne bucurăm că a trecut cu bine peste perioada asta”, a spus Rebecca Onoriu la Antena Stars.

Daniel Onoriu, nepotul artistei Gabi Luncă, internat de urgenţă la spital din cauza unei hemoragii interne

Citește și…

ULTIMA ORA! Certificatul verde este obligatoriu de azi! Se cere în autobuz şi metrou. Iată unde s-a luat această decizie…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV