Directoarea Centrului de Creşe din Ploieşti, reţinută sub suspiciunea că fura din hrana destinată copiilor

Directoarea Centrului de Creşe din Ploieşti, reţinută sub suspiciunea că fura din hrana destinată copiilor

Angelica Fodor, directoarea Centrului Creşe din Ploieşti, şi alte trei femei, administrator la trei dintre cele şase creşe din municipiu, au fost reţinute în urma unor percheziţii care au avut loc luni,  au declarat, marţi, pentru News.ro surse din administraţia locală, în subordinea căreia se află Centrul de Creşe Ploieşti.

Aceleaşi surse au precizat că în locuinţele celor patru suspecte au fost descoperite cantităţi mari de alimente care ar proveni din materia primă alocată pentru hrana copiilor. De asemenea, au fost găsite şi articole de igienă care ar fi trebuit să ajungă în creşe, mai scrie ziarulincomod.ro.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Klaus Iohannis: Misiunea justiţiei de a se asigura că restrângerea …Klaus Iohannis, la prezentarea bilanţului CSM: „Anomalii …

Citeşte şi: Ministrul Educaţiei, necruţător cu părinţii care vând testele de salivă ale copiilor pe Internet. „Nu pot folosi alt cuvânt decât iresponsabili. Fiecare raportare poate salva un copil”

Mai mult, surse judiciare citate de Ziarul Incomod au precizat că direcotarea unei creșe care avea în subordine și alte subunități ar fi primit bani și “atenții” de la subordonatele sale pentru a le permite acestora să fure din mâncarea copiilor.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Andrei Bunea, a confirmat pentru News.ro că procurorii au în lucru un astfel de dosar, fără a face publice date cu privire la infracţiunile vizate în cadrul cercetărilor.

Citeşte şi: Ore de sport fără mască de protecţie începând de azi în Bucureşti

Primăria Ploieşti: Activitatea în creşe nu este afectată, după ce administratorii a jumătate dintre unităţi au fost reţinuţi

Primăria Ploieşti anunţă că activitatea celor şase creşe din municipiu nu este afectată după ce şefa Centrului de Creşe din Ploieşti şi administratorii a jumătate dintre creşele din municipiu au fost reţinuţi într-un dosar care vizează sustragerea de produse alimentare.

”Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, cu privire la percheziţiile derulate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, într-un dosar în care se fac cercetări pentru dare şi luare de mită,  la creşele din municipiul Ploieşti, municipalitatea nu face comentarii asupra acestei speţe. Organele de cercetare acţionează conform legii, iar în această situaţie justiţia îşi va urma cursul, prezumţia de nevinovăţie fiind valabilă până la o sentinţă definitivă. Conducerea primăriei îşi exprimă regretul fată de această situaţie şi asigură părinţii că activitatea din interiorul creşelor nu va fi afectată de aceste evenimente”, a transmis Primăria Ploieşti.

În cele şase creşe din municipiul Ploieşti sunt înscrişi 583 de copii, iar aproximativ 450 dintre aceştia merg zilnic la creşă.

Citește și…

Anunț de ultimă oră. Armata obligatorie în România:

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV