Gică Popescu intră în Guvern! Fostul căpitan al naţionalei va lucra direct cu premierul Nicolae Ciucă

Gică Popescu intră în Guvern! Fostul căpitan al naţionalei va lucra direct cu premierul Nicolae Ciucă

Gică Popescu intră în Guvern! Fostul căpitan al naţionalei a fost numit în 2018 consilier al premierului de la acea vreme, Mihai Tudose de la PSD. Ulterior, el a rămas pe această poziţie, în Guvern.

Gică Popescu intră în Guvern! Fostul căpitan al naţionalei va lucra direct cu premierul Nicolae CiucăAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ana Maria Popescu şi-a anunţat retragerea! „Totul doare …Biletul zilei pariuri1x2.ro: Facem PROFIT cu duelurile din UEFA …

„VOI CONTINUA DIN POZIŢIA DE CONSILIER AL PRIMULUI MINISTRU. Am avut astăzi onoarea şi plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul Guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Şi, din păcate sunt atâtea!”, a scris Gheorghe Popescu, într-o postare pe Facebook.

Moment incredibil între Gică Popescu și fiul său, Nicolas. „Dacă ai plecat, acolo să rămâi!”

„L-am simţit implicat şi dedicat, ca orice militar, şi cred că după ce îi voi prezenta un plan de acţiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”, a mai adăugat Gică Popescu.

Gică Popescu a participat cu echipa națională de fotbal a României la trei turnee finale ale Campionatelor Mondiale (1990, 1994 și 1998) și la două ale Campionatelor Europene (1996 și 2000). De-a lungul carierei a jucat la Universitatea Craiova, Dinamo București, Steaua București, PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur, FC Barcelona, Lecce, Galatasaray și Hannover 96. În martie 2014, a fost condamnat la trei ani și o lună de închisoare în „Dosarul Transferurilor”. A fost eliberat condiționat în noiembrie 2015.

Citește și…

ULTIMA ORA! Certificatul verde este obligatoriu de azi! Se cere în autobuz şi metrou. Iată unde s-a luat această decizie…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV