Horoscop RUNE mistice 8 decembrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului pentru zodii

Horoscop RUNE mistice 8 decembrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului pentru zodii

Horoscop RUNE mistice 8 decembrie 2021. Runele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 8 decembrie 2021.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Horoscopul finalului de an: 5 zodii binecuvântate şi norocoase …Horoscopul zilei miercuri 8 decembrie 2021. Veşti excelente …

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – PERTH : Perth este runa sansei si a pariurilor. Arunca zarurile si lasa-te pe mana sortii. A paria este un mod placut sa depasesti perioadele de noapte…cat timp este un pariu fara pericole. Jocurile de noroc si sansa au perspective ce sunt ascunse de noi, asa cum Perth semnifica si secrete necunoscute. Runa simbolizeaza si transmite distractie si abandon salbatic dar fii cu grija pentru ca este si runa misterului si a rezultatelor finale neasteptate. Nu poti pierde daca nu joci, dar nici nu castigi mereu.

Horoscop 2022. Se activeaza Nodurile Destinului. Schimbari cu viteza luminii pentru toate zodiileHoroscop RUNE pentru TAUR

Runa etalata – TEIWAZ, inversata. Fii prudent in ce competitii si confruntari te implici si la ce mijloace de lupta recurgi in dorinta de a-ti asigura succesul. Fara echilibru, pot aparea probleme legale. In razboi, curajosii luptatori stiu cand sa avanseze, cand sa se retraga si cand sa stea in expectativa. Aceasta runa este simbolul masculinului curajos, al razboinicului neinfricat asa cum suntem fiecare dintre noi. Semnifica motivatia, ambitia si castigul. Exista o energie a confruntarii, a competitiei si a invingerii in urma sa, a tariei si fortei. Are energie de foc si este conectata cu Tyr, zeul razboaielor.

Horoscopul finalului de an: 5 zodii binecuvântate şi norocoase în Decembrie 2021Horoscop RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – ODIN. Aceasta este runa fara niciun simbol pe ea ceea ce nu inseamna “nimic” ci inseamna “orice este absolut posibil oricand”. Este simbolul Universului, al unimii vaste si al totalitatii absolute. Este un moment in care sa stai in tacere, liniste, nemiscare. Contempla viata ta si viata in general. Simte spiritul si claritatea mesajului sau. Ai incredere in destin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Citește și…

ULTIMA ORA! Certificatul verde este obligatoriu de azi! Se cere în autobuz şi metrou. Iată unde s-a luat această decizie…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV