Kelemen Hunor face dezvăluiri despre tensiunile din coaliţie. „Trebuie să rupem acest cerc vicios. Dacă te uiţi din afară, ai impresia că România nu poate fi guvernată stabil”

Kelemen Hunor face dezvăluiri despre tensiunile din coaliţie. „Trebuie să rupem acest cerc vicios. Dacă te uiţi din afară, ai impresia că România nu poate fi guvernată stabil”

Reacţia lui Kelemen Hunor vine în contextul în care au apărut informaţii potrivit cărora liderii coaliţiei nu au ajuns la o înţelegere privind taxa de solidaritate și introducerea unui nou proiect de lege privind certificatul COVID la locul de muncă.

„Nu ne-am certat. Adevărul este că nu ne-am certat. Lucrul cel mai important că în această perioadă vom avea foarte multe întâlniri în coaliţie. Vrem să avem buget până la sfârşitul anului şi vrem să avem discuţii, asta e normal, e firesc”, a afirmat Kelemen Hunor marţi seară, la TVR, conform Hotnews.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

EXCLUSIV | Codrin Ştefănescu confirmă că Liviu Dragnea s-a …Salariul minim în România ar putea ajunge la 3.500 de lei. …

Preşedintele UDMR consideră că actuala clasă politică se află, de ani, într-un „cerc vicios” din care trebuie să iasă.

„Dacă te uiţi din afară, ai impresia că România nu poate fi guvernată stabil din punct de vedere politic. (…) Trebuie să rupem acest cerc vicios, trebuie să ieşim din acest cerc. Eram optimist, spuneam că va dura cu USR, uite că nu a avut dreptate. Acum sunt realist şi spun că dacă trecem această perioadă de un an de zile şi reuşim să creştem încrederea şi vom avea şi rezultate la guvernare (…) atunci sigur că vom ieşi din acest cerc vicios, pentru că au trecut din 2012, de când a picat guvernul Ungureanu, noi am avut 12-13 guverne, chiar cu premieri interimari, 14”, a menţionat Kelemen.

Citeşte şi: Rareş Bogdan aruncă bomba după şedinţa coaliţiei. Ce se întâmplă cu pensiile şi salariile

Cât despre întâlnirea liderilor coaliţiei cu preşedintele Klaus Iohannis, Kelemen Hunor a explicat că şeful statului a vrut să ştie care sunt priorităţile pentru perioada următoare.

„Nu au fost discuţii nici prea aprofundate, nici discuţii lungi, dar probabil că astfel de întâlniri vom programa periodic. (…) E absolut firesc, pentru că în România (…) preşedintele are anumite atribuţii constituţionale, e bine să existe un dialog. E bine să existe o discuţie politică. (..) Au fost discuţii legate de necesităţile, priorităţile populaţiei şi ce credem noi că trebuie făcut foarte rapid, am spus: bugetul, PNRR-ul”, a adăugat vicepremierul, potrivit sursei citate.

Liderul UDMR a arătat că „astfel de discuţii au fost şi în vechea coaliţie” cu USR, la două-trei săptămâni.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Codrin Ştefănescu confirmă că Liviu Dragnea s-a despărţit de Irina Tănase. „A spus-o clar. A făcut o declaraţie fără echivoc”

Citește și…

ULTIMA ORA! Certificatul verde este obligatoriu de azi! Se cere în autobuz şi metrou. Iată unde s-a luat această decizie…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV