Liviu Dragnea, prima reacţie despre despărţirea de Irina Tănase. „Există schimbări în viața fiecăruia”

Liviu Dragnea, prima reacţie despre despărţirea de Irina Tănase. „Există schimbări în viața fiecăruia”

Liviu Dragnea, prima reacţie despre despărţirea de Irina Tănase. Fostul lider PSD a reacţionat prin intermediul unei postări pe Facebook.

Liviu Dragnea, prima reacţie despre despărţirea de Irina TănaseAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Șlagărul Sărbătorilor este aici! Andreea Bălan a lansat …Liviu Vârciu a aflat în sfârșit care este boala misterioasă …

„Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

Cum a fost surprinsă Irina Tănase după ruptura de Liviu Dragnea. Cine a însoţit-o la cumpărături FOTO

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a scris Liviu Dragnea.

Citește și…

ULTIMA ORA! Certificatul verde este obligatoriu de azi! Se cere în autobuz şi metrou. Iată unde s-a luat această decizie…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV