O actriţă dragă românilor a murit. A jucat în peste 30 de telenovele

O actriţă dragă românilor a murit. A jucat în peste 30 de telenovele

Doliu în lumea filmului. Actrița Marilda Moreira da Silva, cunoscută drept Mila Moreira, a murit, luni, la Spitalul Copa Star din Rio de Janeiro, la vârsta de 72 de ani. Cauza decesului vedetei nu a fost dezvăluită, informează Agência Brasil.

Mila a început să lucreze ca model în anii ’60. În anii 70, a fost jurat în cadrul show-ului de televiziune “Chacrinha”. Actrița Marilda Moreira da Silva, cunoscută drept Mila Moreira avea 72 de ani și a fost internată la Spitalul Copa Star, din Copacabana. Cauza morții nu a fost dezvăluită.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Laura Cosoi, mesaj pe pagina lui Smiley: „Nu ştiu dacă …Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară. Unde locuieşte acum …

Paul Lăzărescu a murit. Mesaj emoţionant pe Facebook: „Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău, dragă tata!”

Într-un interviu pentru Video Show, Mila a dezvăluit că s-a confruntat cu prejudecăți în timpul participării sale la Marrom Glacé: „La vremea aceea, nu era obișnuit să ai un model care făcea televiziune, așa că, desigur, inițial au existat prejudecăți”.

A murit Lucian Chelu. Trubadurul din Parcul Libertății din Oradea suferea de o boală gravă

A fost unul dintre primele modele care a migrat din lumea modei la telenovele. În 1979 a lucrat la prima sa telenovela: Marrom Glacê, de Cassiano Gabus Mendes, la Rede Globo. A participat la peste 30 de telenovele și miniseriale pentru televiziune, iar în cinema, a lucrat în șase producții.

Mila Moreira a fost căsătorită de patru ori. Primul ei soț a fost designerul Hans Donner. Apoi, vedeta a mai fost măritată cu actorii Luis Gustavo, Gracindo Junior și Eduardo Conde.

 

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV