Revelionul în România versus în Europa. Care este destinaţia cea mai costisitoare

Revelionul în România versus în Europa. Care este destinaţia cea mai costisitoare

Revelionul în România versus în Europa. Dacă unii aleg să petreacă noaptea dintre ani în țară, cel mai adesea în stațiunile montane, alții se orientează către destinațiile de peste hotare.

În top cinci destinații ideale pentru Revelion din Europa intră Insulele Madeira (Portugalia), Marbella (Spania), Londra (Marea Britanie), Lisabona (Portugalia) și Tbilisi (Georgia), potrivit europeanbestdestinations.com, citat de Ziare.com.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

S-a aflat relaţia Anamariei Prodan cu un bărbat bogat. Ce se …Cum şi-a sărbătorit Liviu Dragnea ziua de nume. Despărţirea …

Revelionul în România versus în Europa

Pentru doi adulţi, în intervalul 31 decembrie – 2 ianuarie, preţurile sunt următoarele:

În Poiana Brașov, prețul pentru un hotel de patru stele este 3.854 de lei, o cameră într-o vilă costă 4.400 de lei, iar închirierea unui apartament cu trei camere costă 6.400 de lei.

La Predeal un hotel de patru stele costă 3.212 lei, unul de trei stele 2.350 de lei, iar închirierea unei vile întregi, cu nouă dormitoare, nouă băi și un living costă 37.440 de lei.

Citeşte şi: Restricţii Revelion 2022. Petreceri doar până la ora 2.00, program prelungit la magazine

În Sinaia, prețul un hotel de patru stele ajunge la 3.004 lei, unul de două stele la 1.233 lei, iar un apartament cu trei camere ar costa 4.860 de lei.

În Vatra Dornei, prețul la un hotel de trei stele este 1.680 de lei, iar pentru a închiria un apartament cu trei camere ar trebui să scoateți din buzunar 880 de lei. Dacă doriți să închiriați o casă, tot cu trei camere, prețul ajunge la 3.600 de lei.

În Bușteni, prețul unui apartament cu două camere, chiar lângă pârtie, este de 2.138 de lei, un bungalou cu un dormitor costă 2.376 de lei, iar pentru a închiria o casă cu patru camere ar trebui să plătiți 10.208 lei.

Pe arhipelagul portughez Madeira, din Atlanticul de Nord, prețurile sunt destul de rentabile, în funcție de zonă.

O cameră la un hotel de cinci stele, din Estreito de Câmara de Lobos, cu mic dejun inclus, costă 1.470 de lei.

Pentru un hotel de patru stele din Santa Cruz, tot cu mic dejun inclus, ar trebui să plătiți 541 de lei.

Un hotel de trei stele din Sao Martinho costă 939 de lei, iar o cameră într-o vilă din Porto da Cruz costă 643 de lei.

În Marbella, prețul la un hotel de patru stele este de 1.270 de lei, iar la unul de trei stele trebuie să scoateți din buzunar 861 de lei.

Pentru a închiria un apartament cu trei camere ar trebui să plătiți 1.716 lei, iar o cameră într-o vilă costă 1.376 de lei.

Pentru a sta la un hotel de patru stele, la Londra, ar trebui să plătiți 2.792 de lei, iar la un hotel de trei stele suma ajunge la 2.234 de lei. Un hotel de două stele costă 1.717 lei, pe când închirierea unei garsoniere costă 2.114 lei.

Lisabona. Pentru a sta la un hotel de cinci stele, ar trebui să scoateți din buzunar 2.239 de lei, pe când la unul de patru stele, cu mic dejun inclus, costurile ajung la 1.242 de lei.

Un hotel de trei stele costă 1.137 de lei, iar o cameră într-o vilă ajunge la 617 lei.

Închirierea unei garsoniere ar costa 2.170 de lei.

Tbilisi. Pentru a sta la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, trebuie să plătiți 903 lei, iar prețul unuia de trei stele este de 457 de lei, tot cu prima masă a zilei incluse.

Puteți închiria o garsonieră cu 1.016 lei, sau puteți alege o cameră într-o vilă pentru doar 317 lei.

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV